19 februari 2019

Warm wonen binnen én buiten: lees hier de trends en nieuwigheden van 2019

Warm wonen willen we toch allemaal zowel binnen én buiten.

Een gezellige thuis omringt met familie en vrienden daar gaan wij namelijk voor, u toch ook?

Kom dit alles ontdekken in de toonzaal, wij zetten uw droom graag om in een warme realisatie.

Tijdens de maanden februari en maart zijn wij open van woensdag tot en met maandag, ook op zaterdag en zondag!

Groot nieuws! Het Big Green Heat Event 2019 komt eraan! Noteer alvast 30 & 31 maart op jouw agenda.

Lees hier de laatste nieuwe trends en nieuwigheden van 2019

Pelletkachels met Maestro besturing

Een pelletkachel zijn kleine verwarmingssystemen

Dit omwille van het vernieuwd besturingssysteem, dit biedt een enorm groot comfort. We denken aan de maestro besturing waarmee u met een applicatie de hele kachel kan programmeren?

Ten slotte hebben de pelletkachels het grote voordeel dat ze automatisch kunnen functioneren, door de ontsteking en het uitschakelen van de kachel volgens eigen eisen te regelen.

« ’s Morgens opstaan en de haard die al brandt zonder enige moeite, is een fantastisch gevoel. »

 

Silence functie

Pelletkachels met “Still” -technologie verwarmen door natuurlijke convectie en bij laagstand schakelen de ventilatoren zich uit waardoor u de gehele avond kan genieten van een stille werking.

Radiatoren verwarmen

Hydro: warme radiatoren die geld besparen

Hydroproducten kunnen op het hydraulische circuit worden aangesloten en kunnen waterradiatoren of vloerverwarming door het hele huis verwarmen. Dankzij een lage thermische traagheid verwarmen de Hydro pelletkachels, na te zijn ingeschakeld, de radiatoren van het huis in enkele minuten. Ongeveer 90% van de totale efficiëntie van de kachel wordt overgedragen aan het water, waardoor een optimale kamerverwarming met radiatoren of vloerverwarming wordt verzekerd.

Verschillende ruimten verwarmen met 1 kachel door kanalisatie

U kan de warme lucht in verschillende ruimtes verspreiden en dit op een praktische manier via een bediening. Met een speciaal luchtkanaalsysteem is het mogelijk om meerdere niet-communicerende ruimtes te verwarmen.

Meer info over pelletkachels >>>

Tulikivi Saramo 15 & Senso automatische klepsturing

De hybride speksteenkachel voor hout en pellets met automatische klepsturing.

Een ongekend breed vuur, mooi zicht op de vlammen met de beste warmtegeleiding. Uiterst geschikt voor nieuwbouwwoningen wegens dubbele ruit en infrarood zachte, lange warmteverspreiding.

Het model Saramo is verkrijgbaar in 4 kleur toepassingen. Lichtgrijs (classic) , zwart vlak (nobile), zwart gevlamd (grafia) en lichtgrijs gegroefd (rigata).

Uw rookkanaal wordt na het stoken automatisch afgesloten om een zo hoog mogelijk rendement te maken.

Meer info over speksteenkachels >>>

Elektrische haarden/infrarood

Op zoek naar een alternatief voor de gas- of houthaard, met een levensecht vlambeeld?

Geniet van een levensecht vuurbeeld dankzij de elektrische haarden van Glenn Dimplex. De haarden kunnen aangesloten worden op een waterleiding en laat het vuur uit water branden. Het geeft een positieve bijdrage aan de vochthuishouding in jouw woonkamer. Dankzij de goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig, is de lucht droger geworden. Door de haard aan te zetten ontstaat er niet alleen een prachtig vuurbeeld, maar wordt er ook water verdampt tijdens dit proces. Gevolg: een beter klimaat in jouw woonkamer én het is goed voor je gezondheid!

Meer info over elektrische haarden >>>

NEW de roomdivider haard op gas en elektriciteit

Een gashaard dwars op de wand als ‘roomdivider’ een trend dat in 2019 opkomt.

De haard deelt de ruimte subtiel op.

Aan drie zijden van de gas- of elektrische haard alleen maar glas, zodat er optimaal genoten kan worden van het vuurbeeld. Zelfs om het vuurbeeld heen kunnen lopen? Dankzij de driezijdige roomdividers is dit mogelijk!

 
 

Outdoor op batibouw

Big green egg

De veelzijdigheid van de Big Green Egg: bakken, roken, slow cooking, stomen en grillen maakt het product uniek

40 jaar innovatie: De Big green Egg, zoals die nu in onze toonzaal staat, is het resultaat van meer dan 40 jaar ontwikkeling. Geen enkel ander kamado merk kan dat zeggen. Het keramiek heeft een unieke samenstelling en structuur. Dat verklaart ook de unieke smaak. Het is ontwikkeld door NASA met zuivere componenten, waardoor het breukbestendig is. Het is te herkennen aan de gladde structuur. Dit beidt een beperkte levenslange garantie, deze belofte maken ze al 35 jaar waar.

Door het unieke hoogwaardige keramiek blijven de gerechten, die je in de Big green egg bereidt, mals en sappig. Wereldwijd worden alle foodtrends- en technieken gevolgd en jaarlijks worden nieuwe accessoires ontwikkeld van hoge kwaliteit.

Meer info over Big green egg >>>

Alfa Forni

Pizza ovens, brood ovens & barbecues

De technologie weerspiegelt een evolutie op basis van de traditionele houtoven. Het klassieke vuurvaste gewelf werd vervangen door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd (350°c na 15 minuten stoken). De bodem is van traditioneel vuurvast materiaal en verzekert u van de unieke bakeigenschappen die de houtoven tot één van de oudste systemen voor culinaire kunst maken. De schoonheid in uw tuin, maak hiermee van je huis, een thuis.

Meer info over Alfa houtoven >>>

Nieuw Boretti barbecues in het gamma

Geerts trekt de lijn van warm wonen naar buiten

Met de nieuwe Boretti barbecues bieden we nu ook een ruim assortiment aan gas barbecues aan. Deze compacte barbecues kan u gemakkelijk mee nemen tijdens een weekendje weg. Of u kan ook een hoogwaardige barbecue laten installeren voor uw thuis. Bij Geerts bouwen wij uw complete buitenkeukens op maat. U kan kiezen uit de beste materialen voor buiten, voor een prachtig resultaat. Had u al gedacht aan een buiten koelkast, of een geïntegreerde vuilbak. Dit kan u allemaal terug vinden in het Boretti gamma.

En voor de liefhebbers is er ook een scala aan houtskool barbecues of kies voor een mix, Borette biedt de keuze tussen houtskool barbecues, gas barbecues en barbecues die op houtskool en gas werken.