Gratis gietijzeren pot bij aankoop van Ferleon gas barbecue | geniet nog van de summerdeals tot eind oktober | ontdek het hele gamma bij GeertsHS

Gietijzeren kookpotten & gas barbecues

Ferleon is een nieuwe spin-off van de Dovre-groep. Dovre is een naam met een geschiedenis. Al méér dan 80 jaar maken we kachels en haarden in hoogwaardig gietijzer, al dan niet geëmailleerd. Deze expertise zette ons aan om te investeren in diversificatie en producten op de markt te brengen die ook gezelligheid en warmte in huis brengen. Onder de nieuwe merknaam Ferleon, verkopen we aantrekkelijk kookgerei: kookpotten, pannen, ovenschotels in geëmailleerd gietijzer, en een reeks hoogwaardige gas BBQ’s. Deze compacte gietijzeren patio fornuizen passen niet alleen perfect op uw terras, u kunt ze ook buiten als grill, plancha of als extra kookplaat gebruiken.

Meer info over Ferleon cookware & gas barbecues

 

Ferleon Cookware

Het label biedt Belgische kwaliteit en resoneert met mensen van over de hele wereld. De producten zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Gietijzer is een perfecte warmtegeleider en een 100% recyclebaar product met een cradle-to-cradle-ontwerp. Ferleon maakt geen gebruik van cadmium, hierdoor zijn ze revolutionair in de markt.

Shop hier »

 

Ferleon Cookware

Ga voor je eigen stijl. Ferleon past perfect bij uw keuken en persoonlijkheid. Het kookgerei is een onmisbaar element van warmte en sfeer in uw huis waar u het grootste deel van uw tijd in doorbrengt.

Shop hier »

 

Ferleon Patio cooker

Shop hier »

 

Ferleon Patio cooker met trolly

Shop hier »

Geniet nu nog van de Summer deals, geldig t.e.m. eind oktober