Nieuwigheden 2020 | Nieuwe accessoires Big Green Egg

EGGspander kit

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop met de 5 Piece EGGspander Kit van Big Green Egg. Met dit slimme systeem creëer je een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je EGG haalt.

EGG Genius

Dit technische device controleert en monitort de temperatuur van je EGG en geeft het door aan je smartphone of tablet. Zo kun je gemakkelijk op afstand lekker blijven zitten terwijl je tot op de graad nauwkeurig aan het slow cooken bent

Modular Egg workspace

Omdat Rome ook niet in één dag is gebouwd, neem jij ook de tijd om je outdoor keuken 100% te customizen. Een Big Green Egg Large of XLarge met een MiniMax ernaast? Begin met het framewerk en bouw dat langzaam uit met Expansion Frames, Nest Inserts en andere Add-ons.
Schat, we gaan voor een uitbouw!
Het nieuwe Big Green Egg Modular EGG Workspace is een soort Lego® voor volwassenen. Het is zo ontworpen dat alle onderdelen gecombineerd kunnen worden en je kunt blijven uitbouwen.
Wil je een groot werkblad? Dit modulaire systeem is net zo veelzijdig als de EGG himself. Ook de vorm of stijl van je werkruimte buitenshuis is aan jouw wensen en smaak aan te passen.

Bij de EGG Frame zit standaard 1 x stainless steel grid insert. De rest is optioneel bij te bouwen waar gewenst.

Ferleon gas BBQ

Elke brander is uitgerust met een thermokoppel beveiliging die de toevoer van gas naar de branders onderbreekt als de vlam onbedoeld uit gaat. Het apparaat is geschikt voor propaan en butaan aansluiting, er is ook een mogelijk voor aardgas aansluiting. Het apparaat heeft een gewicht van 18 kg, trolley inbegrepen 40 kg.

Het onderstel van de patiocooker is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer, een dubbele email laag, grond- en toplaag. Eén van de eigenschappen van gietijzer is dat het gemakkelijk warmte opneemt. Daardoor zal het oppervlak ook lang warm blijven bij zeer lage temperaturen. Ideaal om bijvoorbeeld in een handomdraai heerlijke gerechten klaar te maken. De Patio Cooker is multifunctioneel en heeft verwisselbare bovenplaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de plancha te wisselen voor een grill of hob (gaspit). Het toestel is bedoelt voor het koken en bakken van vele gerechten.

Alfa Forni Houtovens

De ovens van Alfa Forni staan voor kwaliteit, originaliteit, vakmanschap en innovatie.
Als u een pizza houtoven zoekt is dit een absolute aanrader. Hier vindt u alvast de laatste nieuwe accessoires, start om heerlijk pizza’s te kunnen bakken in uw eigen tuin.

Outr planchaplaten

Samen buiten koken en genieten van het vuur. De planchaplaten van Outr zorgen voor een hele belevenis.