Smakelijk zomerweekend + nieuwe recepten voor op de bbq

BEREID JE SMAAKPAPILLEN ALVAST VOOR WANT
HET SMAKELIJK ZOMERWEEKEND KOMT ERAAN…

Tijdens het Smakelijk Zomerweekend op 23, 24 & 25 augustus
valt er bij Geerts heel wat te beleven. Scrol snel naar beneden en klik op de afbeelding, ontdek de verschillende activiteiten & schrijf je snel in!

Italiaanse avond:

De Italiaanse avond op vrijdag 23 augustus is gericht op food, drinks and dance. Inclusief eten, demonstraties op de Boretti houtskool & gas bbq + Alfa forni met drinken en heerlijke wijnen.

🥘 Wat staat er op het menu?

Allerhande demonstratie’s, heerlijke Italiaanse wijnen en Italiaanse dans,  Een chefkok met het leert je ondertussen de volledige basis technieken. Kortom een avond vol lekkers en plezier.

Demonstratiedag:

Kom langs op 24 augustus en beleef een heerlijke dag! Wij laten je namelijk graag proeven van onze producten en heel wat lekkers. En dat volledig gratis! Je ontdekt onze producten: Big Green Egg, Alfa Forni houtoven, Boretti gas- en houtskoolbarbecues, Ferleon Plancha Gas en Outdoor Campus Plancha/Vuurring Hout, via een gezellige demonstratie. Wil je nog meer kooktechnieken onder de knie krijgen? Dan kan je terecht op onze uitgebreide workshops. Eén ding is alvast zeker: je gaat als barbecuekoning naar huis!

Workshop Big green Egg:

Smakelijke startersworkshop op zondag 25 augustus gericht op koken met een Big Green Egg. Inclusief eten en geselecteerde wijnen.

🥘 Wat staat er op het menu?

Aanmaken, onderhoud, basistechnieken bakken, grillen, roken, slowcooking. Een ervaren chefkok met het keurmerk van Big Green Egg leert je de volledige basis technieken aan. Ondertussen kunnen we genieten van de smakelijke seizoensgebonden aroma’s.

2 NIEUWE RECEPTEN VOOR OP DE BARBECUE & IN DE HOUTOVEN

 GEROOSTERDE GROENTEN OP DE BARBECUE 
Heerlijk fris en gezond gerechtje voor op de barbecue. De benodigdheden? Courgette, gele paprika, venkel, …

APPELROOSJES MET BLADERDEEG UIT DE HOUTOVEN
Een heerlijk dessertje of gewoon als tussendoortje. Laat de plakjes deeg ontdooien. Snijd ondertussen de appels doormidden…