Inspiratie blog: nieuws & advies

Mooie realisatie van een speksteenhaard te Vorst-Laakdal

Model Raita met “echte speksteen” grafia bewerking. De Raita is een strakgelijnde, moderne speksteenhaard. Het kacheloppervlak is door watersnijden van een patroon voorzien, grafia genaamd. De grote deur is voorzien van dubbel glas, waardoor de warmte zacht en geleidelijk de kamer binnen komt. De stijlvolle handgreep in lijn van de deur wordt niet warm. Eenmaal …Lees verder »

Ideaal cadeau BGE MiniMax, HAPPY BIRTHDAY DADDY!!!

Bent u ook op zoek naar een origineel leuk cadeau? De big green egg MiniMax is een ideaal cadeau, de MiniMax is een klein model met maximale prestaties. Door de geringe hoogte is het een ideaal tafelmodel en door het lage gewicht is de MiniMax tevens inzetbaar als een mobiel toestel. Dit multifunctionele model is hierdoor …Lees verder »

Inspiratie voor een verjaardag, moederdag,…

Inspiratie nodig voor een origineel cadeau voor een verjaardag, moederdag,… Shop online geertshs.be/shop Super leuk en origineel, je mag wel eens onverwacht uit de hoek komen.  

Op zoek naar een straling haard voor uw woning?

Op zoek naar een straling haard voor uw woning? Met topfire aanmaak- en boost- functie met minimale fijnstof uitstoot. De tegenstroomkanalen zorgen voor een natuurlijk stofvangsysteem. Via de poetsgaten kan het opgevangen stof verwijderd worden. Een “speksteenkachel” als haard met verbranding van hout en/of pellets. Dubbel of enkel glas, zonder of met isolatie. Zowel voor …Lees verder »

De waarheid achter fijnstof

De waarheid over fijnstof en houtverbranding Deel deze video met zoveel mogelijk mensen – goede houtverbranding kan ! Geplaatst door Schone houtverbranding kan op vrijdag 24 februari 2017

GeertsHS investeert in opleiding.

GeertsHS investeert in opleiding. Het team van plaatsers wordt continu up to date gebracht van de laatste nieuwe ontwikkelingen, technieken, service analyses en opvolging. GeertsHS en team maakt van elk project een groot succes, we streven elke dag naar perfectie. Programma van de dag: Gashaarden: – vernieuwde technieken – onderhoudstechnieken – service analyses Pelletkachels: – …Lees verder »

Mooie foto’s (referentie) van Kal-fire inbouwhaard op gas

We zijn zeer blij op onze huisfotograaf. Elke fotoshoot levert mooie plaatjes op. Deze keer willen we graag de foto’s tonen van een Kal-fire inbouwhaard op gas. Een schitterende referentie waarbij we het totaalproject hebben uitgevoerd: plaatsing van inbouwhaard en bekasting.

Karelia-collectie: wereld-primeur op Batibouw

Op Batibouw 2017 heeft Tulikivi haar gloednieuwe collectie voorgesteld; een wereld-primeur. De Karelia-collectie bestaat uit 12 verschillende kachels: Raita, Raita S, Koli, Koli S, Salvo, Salvo S, Lampo, Lampo S, Akko, Otra, Laivo S en Kelva S. De kachelnamen zijn afkomstig van plaatsnamen in Noord-Karelië, de geboortestreek van Tulikivi in Finland. De kachels met een …Lees verder »

Bezoek Geerts op Batibouw 2017

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. Het jaarlijks evenement vindt plaats van 16 tot en met 26 februari in Brussels Expo.   De rode draad die door de gangen van BATIBOUW 2017 loopt is ‘Meet the Experts & Use your 5 Senses’. Dé grote meerwaarde …Lees verder »

Vooruitblik 2017: Trend 5. Kwaliteitsvolle pelletkachels

We willen je graag een vooruitblik geven aangaande de integratie van haarden en kachels in de woning. Een staaltje techniek voor uw woning of gewoon een gezellig vuurtje? Trend 5. Kwaliteitsvolle pelletkachels De pelletkachels hebben de houtmarkt al een paar jaar geleden veroverd, nu wordt er plaats gemaakt voor duurzame, kwaliteitsvolle pelletkachels met mooi design. …Lees verder »

Vooruitblik 2017: Trend 3. elektrische haarden, gewoon een gezellig vuurtje

We willen je graag een vooruitblik geven aangaande de integratie van haarden en kachels in de woning. Een staaltje techniek voor uw woning of gewoon een gezellig vuurtje? Trend 3. Elektrische haarden, gewoon een gezellig vuurtje Faber opti V single of double voor een levensecht elektrisch vuur, ideaal bij overschot aan elektriciteit bij Pv-panelen www.geerts.be/inbouwhaarden/elektriciteit/faber …Lees verder »

Bouw & Reno 2017

Bezoek Geerts op Bouw&Reno 2017 – Antwerp Expo

Bouw&Reno is dé bouw- en renovatiebeurs die plaatsvind van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari in Antwerp Expo. Meer dan 250 exposanten bezorgen je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector op dit moment te bieden heeft, zoals: bouwmaterialen isolatie en ventilatie keukens en badkamers ramen en deuren trappen en vloeren …Lees verder »

Vooruitblik 2017 : Trend 1. Techniek en vuur

We willen je graag een vooruitblik geven aangaande de integratie van haarden en kachels in de woning. Een staaltje techniek voor uw woning of gewoon een gezellig vuurtje? Trend 1: Techniek en vuur Techniek is niet weg te denken in onze maatschappij, denk maar aan volgende digitale punten welke ook vertaald zijn naar de kachels …Lees verder »

Dit zijn de 5 trends voor 2017 over vuur in de woning

We willen je graag een vooruitblik geven aangaande de integratie van haarden en kachels in de woning. Een staaltje techniek voor uw woning of gewoon een gezellig vuurtje? Trend 1. Techniek en vuur Techniek is niet weg te denken in onze maatschappij, denk maar aan volgende digitale punten welke ook vertaald zijn naar de kachels …Lees verder »

5 redenen waarom vrieskou wel leuk is!

Romantisch borrelen bij het knisperende haardvuur. Dat doe je niet op een zwoele lenteavond, maar wél op een koude avond. Dus ontsteek die vlammen en kruip lekker met manlief bij het vuur. Een gezellige filmavond, de ideale gelegenheid om nu van het vuur op en top te genieten. Na een stevige winterwandeling gezellig met zijn …Lees verder »

Vacature, job Installateur CV sanitair/elektriciteit (OLEN)

Statuut: arbeider bouw Contracttype: kans op vast Taken: actief meewerken in een ploeg van 2 arbeiders, waar u leiding over neemt plaatsen van verwarmings- en sanitaire installaties van A tot Z volgens plannen plaatsen en koppelen van haarden en kachels op cv installaties leggen en koppelen van leidingen cv en elektriciteit, plaatsen van buffervaten, zonnepanelen, …Lees verder »

Koopjeshoek: super koopjes op haarden/kachels

Nu super koopjes op haarden en kachels wegens assortimentswijziging en vernieuwing toonzaal. Verschillende modellen te bezichtigen in toonzaal te Kasterlee en toonzaal te Olen. Super interessante prijsverlagingen op niet brandende en brandende toonzaal modellen. Geldig tot 24 november. Wees er snel bij! Koopjeshoek-pagina Op deze koopjeshoek pagina vind u steeds onze laatste nieuwe super koopjes! …Lees verder »

Nieuwe merken van pelletkachels

Naast de merken Tulikivi en Lohberger introduceert Geerts 3 nieuwe 3 merken van pelletkachels in het gamma. Wodtke pelletkachels Dik Geurts pelletkachels Paterno pelletkachels Om al een indruk te geven van deze 3 merken, bekijk hier het foto album van: Paterno Wodtke Dik Geurts      

3D simulatie van uw nieuwe interieur: vraag ernaar

Geerts ontwerpt een 3D simulatie van uw nieuwe interieur via de app Palette Move . Zo ziet u meteen het resultaat van uw eigen woning. Het 3D ontwerp is geheel vrijblijvend en gratis. Indien de klant het ontwerp meeneemt vragen we vanwege copyright 180 euro. Bij bestelling van de haard bij Geerts wordt het bedrag verrekend …Lees verder »

Kal-fire NSG, ECO Prestige, Hybride functie: nieuw bij Geerts

Beleving is dé reden om te kiezen voor een haard. Natuurlijk haardvuur is de rustgevende sfeermaker bij uitstek. Kalfire gashaarden staan internationaal bekend om hun realistisch vlammenspel. Ongekend realistisch vuurbeeld met prestigebrander Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, …Lees verder »

Ondiepe haarden: 2 voorbeelden van compacte gashaarden

Ondiepe haarden zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in verschillend vormen als fronthaard, als hoekhaard en als haard met aan drie zijden glas. In dit bericht willen we 2 ondiepe haarden in de kijker plaatsen. Bezoek zeker en vast onze toonzaal voor meer keuze en modellen. Ondiepe haarden van Kalfire Fairo ECO-Line Deze ondiepe inbouwhaarden hebben …Lees verder »

energie uitsparen

Zachte winter, bespaar nog meer op uw energiefactuur

Ondanks de zachte winter van 2015 – 2016 biedt een mooie inbouwhaard of kachel nog steeds zijn voordelen. Gezelligheid begint pas bij het zicht op een mooi haardvuur al dan niet gestookt op hout of gas. Niet alleen gezelligheid biedt een haard of kachel in uw woning, maar u kan nog meer uitsparen op uw …Lees verder »

Gashaarden zijn nog steeds hot !!!

Door hun design, gebruikscomfort en bedieningsmogelijkheden zijn gashaarden nog steeds in trek. Zowel voor de winter aks de zomer door het vuur en ledlicht. De moderne gashaarden geven een zeer aangename warmte en mede door moderne technieken is het gebruikscomfort ongeëvenaard. Door een upgrade van de gashaard met een wifimodule en aangepaste app is de …Lees verder »

Opleiding over Green Design CV-Kachels

Geerts blijft mee evolueren met de markt van warmte technieken met constante bijscholingen en opleidingen. Zo volgde onze medewerkers eerder deze week een opleiding bij DRU over Green Design. Green Design valt als label onder de cv kachels van Spartherm, Dik Geurts, Dru. Met dit label ben je verzekerd van een hoogwaardig en energie verantwoord product en tevens …Lees verder »

Nieuw model Tulikivi: introductiekorting van €3000

Tulikivi speksteenkachels heeft een nieuw TTU model ontwikkeld met een uitmuntend strak design en een geweldige verbrandingskamer  ! Voor alle woningen met een hoge warmtevraag waar een kachel van het type TTU nodig is, biedt deze “TTU 2700/4 SPECIAL” nu eindelijk een hypermoderne oplossing. Het toestel wordt gelanceerd met een korting van maar liefst € …Lees verder »

Lotus Liva kachel in de kijker

December 2015 is de maand van de vernieuwde Lotus houkachels Liva reeks. Voor deze reeks staan Lotus Liva 5 en Liva 6G in de schijnwerpers. In december 2015 genieten u van een korting bij aankoop van deze twee modellen (enkel geldig tussen tussen 01 december 2015 en 31 december 2015). Naast dit merk biedt Geerts …Lees verder »

Kalfire eco-prestige 105/79

Wat is het effect van ontspiegeld glas bij gashaarden?

Sinds de introductie van ontspiegeld glas in de gashaarden is de vraag hiernaar explosief gestegen. Dit merken we bij onze merken Kalfire, Dru inbouwhaarden en Faber inbouwhaarden. Wat is ontspiegeld glas? Ontspiegeld glas is gepolijst keramisch glas waarop een metaaloxide coating lagen zijn aangebracht. Deze lagen verminderen de reflectie naar minder dan 1%. Dankzij het …Lees verder »

Nieuw: Ortner massakachels

Wat denkt u van enkele uren stoken en daarna genieten van een hele dag heerlijke stralingswarmte? Dat is mogelijk met een massakachel. Naast ons bestaande merk Tulikivi en Brunner heeft Geerts nu een nieuw merk van massakachels in zijn gamma: Ortner. Lees hier meer over de voordelen van de Ortner massakachel. Foto’s: plaatsen van een massakachel. Een …Lees verder »