Demonstratiedagen – zaterdag 11 & zondag 12 september

Demonstratie dagen 11 & 12 september

Inschrijven hoeft niet. Maar indien je zeker wil zijn van een uitgebreide persoonlijke demonstratie, maak dan hieronder je afspraak.

Op zaterdag 11 & zondag 12 september zijn er weer demonstratiedagen bij Geerts. Zoek je naar inspiratie en ideeën om je huis en tuin te verwarmen, dan is dit weekend speciaal voor jou.

Je ontdekt volgende producten:

Elektrische sfeerhaarden, Pelletkachels, Tulikivi speksteenkachels, Alfa houtoven en Big Green Egg

Openingsuren:

Van 10u00 tot 17u00.
Een afspraak maken is niet verplicht. De demonstratiedagen zijn vrij toegankelijk zonder afspraak.
Indien je meer uitleg wenst over een bepaald product, kan je al wel op voorhand een afspraak en tijdslot vastleggen. Vul het formulier in en we bevestigen je tijdslot.

 

Wat ga je ontdekken?

Elektrische sfeerhaarden

De tijd van artificiële vlammen bij een elektrische sfeerhaard is voorbij; de vlammen zijn net echt. Zelfs rookeffecten zijn mogelijk. Deze haarden zijn enorm populair de laatste jaren, ook om overschotten van elektriciteit weg te werken. Het leuke bijkomend aspect van zelfplaatsing betekent dat je een elektrische haard kan plaatsen zonder meerkost. Geen onderhoud, geen installatie en belangrijk: geen extra elektriciteitsverbuik.

Meer over Elektrische haarden

Pelletkachels

Een pelletkachel is een ideale combinatie tussen een traditionele houtkachel en de nieuwste technologie met het hoogste bediencomfort. Deze kachels hebben een hoog rendement en vergen weinig onderhoud. Na verbranding van de pellet blijft er slechts 1% as over. We bieden ook combi pelletkachels aan die zowel pellets als hout stoken. Zeker de moeite om te bekijken.

Meer over Pelletkachels

Tulikivi speksteenkachels

Speksteenkachels zijn weer hot! Naast de klassieke modellen heeft Tulikivi ook hedendaagse en moderne eye-catchers. Deze speksteenkachel kan je zelfs aansluiten op de centrale verwarming: 2 uur stoken betekent 24 uur warmte doorheen het huis. Reken maar uit hoeveel je kan besparen op energie! Tijdens de demonstratiedagen kan je verschillende brandende modellen ontdekken.

Meer over Tulikivi Speksteenkachels

Alfa houtoven

Denk niet altijd aan pizza’s bakken met een houtoven. In een Alfa oven kan zelfs vlees, vis of groenten grillen. De hoge temperaturen en de vuurvaste bodem staan ook vele andere kookmethodes toe. Tijdens onze demonstratiedagen zie je onze chef-kok aan het werk. Je kan heerlijk proeven van de lekkerste gerechten van de Alfa Forni houtoven.

Meer over Alfa Forni

Big Green Egg

Het groene ei. Zo wordt de Big Green Egg ook wel genoemd. Iedereen kent ‘m. Waarom? Omdat het zo’n goeie barbecue is. Big Green Egg heeft zelfs de exclusieve rechten om een door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde bakmethode te gebruiken. Alle vragen over de Big Green Egg kan je tijdens de demonstratiedagen perfect kwijt aan onze chef-kok.

Meer over Big Green Egg


Kan je niet komen naar onze demonstratiedagen?

Heb je op 11 en 12 september net iets anders te doen. Geen probleem, geniet van je dag.
Maar weet wel dat je altijd welkom bent bij Geerts.

Via ons Inspiratie Lookbook kan je zien welke haarden in onze showroom staan. Ja, zelfs welke modellen we kunnen laten branden!
Spring gerust even binnen bij Geerts. Je kan ook online een afspraak maken, hiermee ben je zeker snel geholpen.


Locatie

Geerts
Geelseweg 54
Olen, 2250 België + Google Maps