Workshop2019-03-31 11:30

BBQ workshop met Alex Verhoeven en smaakmakers Europees Kampioen BBQ 2018

MAAK KANS OP EEN BIG GREEN EGG MINI MAX!

Wat moet je doen om te winnen? That’s easy!
Schrijf je nu in voor het gratis Big Green Heat Event en maak kans op een Big Green Egg Mini Max.
De loting van dit gadget gebeurt op het Big Green Heat Event zelf. Één van de aanwezigen zal dus aan de haal gaan met deze Mini Max!

Succes en vergeet je niet in te schrijven op een van onze events.

Zondag 31 maart – 11u30
€40 per persoon

Handig om te weten: indien u binnen 1 maand een aankoop doet bij Geerts boven €1000, krijgt u het bedrag terug van de workshop

of

indien u in de maand maart een aankoop boven 1000€ doet, krijgt u een kortingscode voor gratis deelname voor 2 personen.

Inbegrepen:

Tijdens de workshop krijg je topadvies en interessante BBQ-technieken aangeleerd, ter plaatse uitgevoerd en uitgelegd door een topchef én 2 Europese kampioenen.
Dankzij deze leerrijke workshop ga jij deze zomer de heerlijkste BBQ-party’s beleven met je vrienden.

Voor slechts €40 krijg je:

  • Aperitief
  • Workshop met chef kok Alex Verhoeven
  • Smaakmakers Tony & Jelle Ver Berne Europees Kampioen barbecuen 2018
  • Menu van 8 gerechten
  • Demonstratie van Big Green Egg en Alfa houtoven
  • Topadvies en uitleg over verschillende BBQ-technieken
  • Vraag en antwoord op al jouw BBQ-vragen
  • Bij online inschrijving: 2 gratis drankbonnen
  • En… maak kans om een Big Green Egg Mini te winnen!!

Extra mogelijkheden:

  • Extra wijnarrangement: ter plaatse aan te kopen

Over Alex Verhoeven

Deze topchef stond als 13-jarige al achter de potten in een restaurant in Zeeland. Later deed hij ervaring op in de Pastorie (Lichtaart) en het Hof van Cleve (Kruishoutem).
Met het restaurant Fleur de Sel behaalde Alex een score van 15/20 in Gaultmilau en behoorde tot de selectie van Jong Keukengeweld en is lid van Jeunes Restaurateurs d’Europe.
In augustus 2019 opent Alex een gloednieuw restaurant op de bovenste verdieping van Turnova. Voorlopig kan je nu al terecht op de begane vloer van Turnova waar hij een pop-up restaurant heeft geopend.
Dus daar kan je een voorproeven, alsook op onze Geerts Workshop!

 

Over Vinterra en kwaliteitswijnen

In hartje Herentals huist er een heerlijke wijnbar en wijnhandel. Miejee en Walter reizen door heel Europa op zoek naar wijnbouwers, (h)eerlijke mensen die van ’s morgens tot ’s avonds aan het werk zijn om kwalitatieve wijnen te creëren. De passie die zij bottelen, wordt bij Vinterra ontkurkt in het selectieproces, de zoektocht naar de juiste wijn voor het juiste gerecht en de perfecte wijn op smaak van de klant. Bij Vinterra is het rechtstreeks contact met de wijnbouwer en de rechtstreekse aankoop bij het domein enorm belangrijk.

Dit om een hoge kwaliteit aan wijnen te kunnen garanderen in verschillende prijsklassen, verkrijgbaar van één fles tot tientallen kartons. Ben je op zoek naar een unieke, eerlijke, passionele of gewoon lekkere wijn om zalig te genieten? Bij Vinterra vind je die garantie!

 

Over Tony & Jelle Ver Berne

Smaakmakers, Tony & Jelle Ver Berne (vader & zoon), beide gepassioneerd door alles wat met BBQ te maken heeft.
Jelle nam in 2014 de zaak over van Tony en vanaf toen leggen we meer de nadruk op onze cateringactiviteiten. Barbecuewedstrijden in binnen-en buitenland waar we aan deelnemen sinds 2008 zowel culinair als low & slow. Beide allemaal mogelijk op de Big Green Egg.
We zijn momenteel ook de huidig Europese kampioen BBQ na onze knalprestatie op het EK BBQ te Zweden in 2018.
Gebeten door alles rond vuur en BBQ vertellen wij u graag meer tijdens een demonstratie 🙂

 

 

 

Start datum + Uur2019-03-31 11:30
Duurtijd2
LocatieGeelseweg 54, 2250 Olen
Einde2019-03-31 13:30