Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop vuur-het-zelf: Makkelijk je houthaard gebruiken / hoe werken met een pelletkachel

zondag 9 februari | 09:30 - 12:00

Makkelijk je houthaard gebruiken, leer het op de Vuur-Het-Zelf Workshop!

Een workshop waar je alles te weten komt over de nieuwe generatie houthaarden die veel zuiniger zijn en nauwelijks fijn stof uitstoten. En wat betekent de Green Deal? Met de tips & tricks van Geerts op de Vuur-Het-Zelf Workshop wordt je haard aansteken een warm kunstje! Hou 9 februari dus zeker vrij in je agenda.

Wat houdt het in?

De workshop informeert zowel over hout-, pellet- en hybride kachels als hout-, pellet en CV haarden. Hierbij gaan we dieper in op het broeikaseffect en het fijn stof dat amper aanwezig is bij gebruik van deze varianten. Gaat je voorkeur uit naar een hout- en/of hybride exemplaar? Dan zijn er heel wat mogelijkheden beschikbaar in merken zoals Tulikivi, Danskan, Altech, Hoxter, Ortner, Kalfire, Dik Geurts en Aduro. Toch liever pellets? Dan kies je uit MCZ en Austroflam.

Planning workshop
Na een heerlijk ontbijt en een algemene voorstelling worden de aanwezigen verdeeld in 2 groepjes om een van de volgende inspirerende workshops te volgen:

Workshop 1:
Hier leer je heel wat aanmaaktechnieken voor houthaarden en ontvang je tips voor het onderhoud ervan. Je krijgt ook info over Smartstoves en hybride kachels.

Workshop 2:
In de andere workshop krijg je uitgebreide informatie over het gebruik van de pelletkachel met thermostaat en hoe hem eventueel te programmeren.

 


 

Inschrijven voor deze workshop

Je plaatsje verzekeren voor de Vuur-Het-Zelf Workshop op 9 februari 2019 van 9.30 uur tot 12 uur kan via onderstaand formulier.

We voorzien ook steeds een lekker ontbijt!

Gegevens

Datum:
zondag 9 februari
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Geerts
Geelseweg 54
Olen, 2250 België
Telefoon:
014 / 85 02 63
Website:
https://www.geertshs.be