Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gegevens

Datum:
zondag 22 september
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Geerts
Geelseweg 54
Olen,2250België
Telefoon:
014 / 85 02 63
Website:
https://www.geertshs.be

Workshop vuur-het-zelf: Makkelijk je houthaard gebruiken / hoe werken met een pelletkachel

zondag 22 september | 09:30 - 12:00

Gegevens

Datum:
zondag 22 september
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Geerts
Geelseweg 54
Olen,2250België
Telefoon:
014 / 85 02 63
Website:
https://www.geertshs.be

Makkelijk je houthaard gebruiken, leer het op de Vuur-Het-Zelf Workshop!

Een workshop waar je alles te weten komt over de nieuwe generatie houthaarden die veel zuiniger zijn en nauwelijks fijn stof uitstoten. Met de tips & tricks van Geerts op de Vuur-Het-Zelf Workshop wordt je haard aansteken een warm kunstje! Hou 22 september dus zeker vrij in je agenda.

Wat houdt het in?

De workshop informeert zowel over hout-, pellet- en hybride kachels als hout-, pellet en CV haarden. Hierbij gaan we dieper in op het broeikaseffect en het fijn stof dat amper aanwezig is bij gebruik van deze varianten. Gaat je voorkeur uit naar een hout- en/of hybride exemplaar? Dan zijn er heel wat mogelijkheden beschikbaar in merken zoals Tulikivi, Danskan, Altech, Hoxter, Ortner, Kalfire, Dik Geurts en Aduro. Toch liever pellets? Dan kies je uit MCZ en Austroflam.

Planning workshop
Na een heerlijk ontbijt en een algemene voorstelling worden de aanwezigen verdeeld in 2 groepjes om een van de volgende inspirerende workshops te volgen:

Workshop 1:
Hier leer je heel wat aanmaaktechnieken voor houthaarden en ontvang je tips voor het onderhoud ervan. Je krijgt ook info over Smartstoves en hybride kachels.

Workshop 2:
In de andere workshop krijg je uitgebreide informatie over het gebruik van de pelletkachel met thermostaat en hoe hem eventueel te programmeren.

Daarna is het tijd voor een hapje en een drankje en kan je de rest van het Green Heat Event ontdekken met standen van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti…


Green Heat Event:

Deze workshop is deel van
het Green Heat Event.
Een weekend (21-22 sept) met boeiende demonstraties en heerlijke proevertjes, outdoor producten aan scherpe prijzen.

 


Spectaculair extraatje !!!

Onder de aanwezigen van het Green Heat Event wordt een keramische tafelbarbecue t.w.v. € 325 verloot.
Het enige wat je moet doen is je snel hieronder inschrijven en komen opdagen, of op de dag zelf langskomen om kans te maken op deze geweldige prijs. Makkelijk, toch?


Inschrijven voor deze workshop

Je plaatsje verzekeren voor de Vuur-Het-Zelf Workshop op 22 september 2019 van 9.30 uur tot 12 uur kan via onderstaand formulier.