Workshops Big Green Egg

Workshop starten met een Big Green Egg – First steps

Smakelijke workshop gericht op koken met een Big Green Egg.

🥘 Wat staat er op het menu?

Tijdens de smakelijke workshop gericht op koken met een Big Green Egg, zal een officiële chef-kok van Big Green Egg je de volledige basis technieken aanleren. Terwijl je geniet van heerlijke seizoensgebonden aroma’s, heb je de mogelijkheid om je mening te delen met de chef-kok en mede-deelnemers, zodat je zoveel mogelijk kunt leren.

Tijdens deze workshop krijg je de mogelijkheid om verschillende technieken te leren en je kennis en vaardigheden op het gebied van koken met de Big Green Egg te vergroten. De volgende technieken komen aan bod:

🔥 Snel en eenvoudig aansteken van de Big Green Egg en het controleren van de temperatuur.
🔥 Onderhoud van de Big Green Egg om ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie blijft.
🔥 Basistechnieken zoals bakken, grillen, roken en slowcooking, waarmee je een breed scala aan gerechten kunt bereiden.

Het specifieke menu en de gebruikte technieken kunnen variëren op basis van het seizoen. Dit biedt je de mogelijkheid om verschillende seizoensgebonden gerechten te ontdekken en te leren hoe je ze op de juiste manier kunt bereiden met behulp van de Big Green Egg.

Deze workshop is een geweldige gelegenheid om je passie voor koken te ontwikkelen en te genieten van heerlijke gerechten die je zelf hebt bereid met de Big Green Egg.

🥘 Wat staat er op het menu?

🔥 Zalm op Japanse wijze 

🔥 Tagliata di Mazo

🔥 Highway Chicken

🔥 Tarte tatin appel

👍 Voor wie is deze workshop? 

Deze workshop is ideaal voor iemand die overweegt om een toestel aan te schaffen. Of voor personen die onlangs een toestel aankochten. Of om bij te leren door zelf een lekker menu te bereiden, culinair genieten!

 

💵 Prijs voor deze workshop

De prijs voor deze workshop bedraagt €99 per persoon. Dit omvat de begeleiding van de chef-kok, het gebruik van de apparatuur en ingrediënten, en natuurlijk het genot van het bereiden en proeven van heerlijke gerechten. Het is een geweldige investering in je culinaire vaardigheden en een smakelijke ervaring met de Big Green Egg.

Inbegrepen:

U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 of meerdere personen wenst te komen, kan u apart inschrijven via het formulier, gelieve dan melding te maken bij de inschrijving dat u graag bij elkaar wenst te staan.

Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kiest Geerts zelf met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet.

Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.

Dranken wordt voorzien tijdens de workshop en kan aan democratische prijzen afgerekend worden.

Witte wijn, rosé wijn, rode wijn, jupiler, karmeliet, cola, cola zero, plat water, bruis water, ice-tea,…

➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts

☘️ ACTIE
Kocht jij in 2023 een Big Green Egg of Alfa Forni bij Geerts? Of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan krijg je éénmalig de helft van deze starters workshop of watch, learn, taste workshop terug als cadeaubon van Geerts, welke u vrij kan besteden in de Geerts shop of de helft van de starters workshop terugbetaald bv. 2 personen ingeschreven, 1 persoon te betalen.

Promoties ontvangen via mail?

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!