Workshops Big Green Egg

Workshop starten met een Big Green Egg – First steps

  • Za 23 sept
    11.00 - 15.00 u
    Workshop starten met een Big Green Egg

Smakelijke workshop gericht op koken met een Big Green Egg.

🥘 Wat staat er op het menu?

Een official chef-kok van Big Green Egg leert je de volledige basis technieken aan. Ondertussen kunnen we genieten van de smakelijke seizoensgebonden aroma’s. Deel uw meningen met de chef-kok en elkaar zodat je zoveel mogelijk bijleert, na de workshop worden alle recepten aan u bezorgd zodat u hier thuis mee aan de slag kan gaan. 

Volgende technieken komen aan bod, de recepten kunnen variëren naargelang het seizoen.

🔥 Hoe maak ik de Big Green Egg snel & makkelijk aan en controleer ik mijn temperatuur

🔥 Onderhoud, basistechnieken bakken, grillen, roken, slowcooking. Een vb. van de volgende technieken komen aan bod. (naargelang het seizoen kan dit varieren)

🥘 Wat staat er op het menu?

🔥 Zalm op Japanse wijze 

🔥 Tagliata di Mazo

🔥 Highway Chicken

🔥 Tarte tatin appel

👍 Voor wie is deze workshop? 

Deze workshop is ideaal voor iemand die overweegt om een toestel aan te schaffen. Of voor personen die onlangs een toestel aankochten. Of om bij te leren door zelf een lekker menu te bereiden, culinair genieten!

 

💵 Prijs voor deze workshop

€99 per persoon.

Inbegrepen:

U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 of meerdere personen wenst te komen, kan u apart inschrijven via het formulier, gelieve dan melding te maken bij de inschrijving dat u graag bij elkaar wenst te staan.

Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kiest Geerts zelf met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet.

Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.

Dranken wordt voorzien tijdens de workshop en kan aan democratische prijzen afgerekend worden.

Witte wijn, rosé wijn, rode wijn, jupiler, karmeliet, cola, cola zero, plat water, bruis water, ice-tea,…

➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts

☘️ ACTIE
Kocht jij in 2023 een Big Green Egg of Alfa Forni bij Geerts? Of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan krijg je éénmalig de helft van deze starters workshop of watch, learn, taste workshop terug als cadeaubon van Geerts, welke u vrij kan besteden in de Geerts shop of de helft van de starters workshop terugbetaald bv. 2 personen ingeschreven, 1 persoon te betalen.

Promoties ontvangen via mail?

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!