Workshops

Workshop Special, wild met Big Green Egg

  • Zo 20 nov
    11.00 - 15.00 u
    Workshop wild

Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg.

Voor wie de basis onder de knie heeft van de Big Green Egg en net iets verder wil gaan. In deze workshop nemen we je mee op een culinaire trip met wild waar je de mogelijkheden van jouw Big Green Egg nog verder uitdiept. We werken samen rond een thema en toveren van kwaliteits- en seizoensproducten de lekkerste gerechten op tafel.
Deze hands-on workshop, die 4 uur duurt, geeft jou nog meer EGGsperience!

πŸ₯˜ Wat staat er op het menu?

Onder begeleiding van een chef-kok kan je zelf uw eigen gerechten maken van start tot finish, we tonen u hoe eenvoudig het kan zijn om lekkere dingen te maken zodat u er zelf thuis mee aan de slag kan gaan. Alles wat je maakt, eten we ook op met een lekker biertje, wijntje of iets fris erbij

 

πŸ‘ Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor iemand die overweegt om een toestel aan te schaffen. Of voor personen die onlangs een toestel aankochten. Of om heel wat bij te leren door zelf een lekker menu te bereiden, culinair genieten!

πŸ’΅ Prijs voor deze workshop

€105 per persoon.

Inbegrepen:

Eten en drinken 4 consumpties zijn inbegrepen. U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 personen wenst te komen, schrijf u alvast in voor 2 personen en stuur even een mailtje naar info@geertshs.be dan regelen we de derde persoon voor u.

Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kiest Geerts zelf met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet.

Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.

Promoties ontvangen via mail?

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!