Workshops Big Green Egg

Big Green Egg Workshop Special: wild

  • Za 11 nov
    11.00 - 15.00 u
    Workshop wild

Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg.

De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg. Echter wordt er tijdens deze workshops gewerkt rond het specifieke thema wild. Deze workshop duurt 4 uur en zit vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren. Je gaat zelf per 2 personen aan de slag op een Big Green Egg onder leiding van een demochef.

🥘 Wat staat er op het menu?

Onder begeleiding van een chef-kok kan je zelf uw eigen gerechten maken van start tot finish, we tonen u hoe eenvoudig het kan zijn om lekkere dingen te maken zodat u er zelf thuis mee aan de slag kan gaan. Alles wat je maakt, eten we ook op.

🔥 Sint-Jakobsschelpen met truffel en kalfsjus

🔥 Forel op kruidenbedje met ragout van boschampions

🔥 Everzwijn in 2 jasjes met herfstboeket van knolselder, butternut en spruitjes

🔥 Appelbommetjes

 👍 Voor wie is deze workshop?

De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg.

💵 Prijs voor deze workshop

€110 per persoon.

Inbegrepen:

U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 of meerdere personen wenst te komen, kan u apart inschrijven via het formulier, gelieve dan melding te maken bij de inschrijving dat u graag bij elkaar wenst te staan.

Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kiest Geerts zelf met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet.

Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.

Dranken wordt voorzien tijdens de workshop en kan aan democratische prijzen afgerekend worden.

Witte wijn, rosé wijn, rode wijn, jupiler, karmeliet, cola, cola zero, plat water, bruis water, ice-tea,…

➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts

☘️ ACTIE
Kocht jij in 2023 een Big Green Egg of Alfa Forni bij Geerts? Of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan krijg je éénmalig de helft van deze starters workshop of watch, learn, taste workshop terug als cadeaubon van Geerts, welke u vrij kan besteden in de Geerts shop of de helft van de starters workshop terugbetaald bv. 2 personen ingeschreven, 1 persoon te betalen.

Promoties ontvangen via mail?

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!