27 januari 2023

Fire Deals

Ontdek onze shop deals tijdens de Fire Deals periode

Naar jaarlijkse gewoonte geven heel wat merken in het voorjaar mooie kortingen op hun gamma.
Al deze promoties verzamelen we op deze pagina!

Tulikivi is het grootste steenbewerkingsbedrijf in Finland en de grootste producent van warmte-vasthoudende speksteenkachels ter wereld.
De massieve speksteenkachel van Tulikivi blijft nog steeds een favoriet voor vele klanten. Speksteen is een zijdezachte natuursteen uit Finland met een ongeƫvenaarde vuurbestendigheid, capaciteit in warmteopname en warmtegeleidingssnelheid. Speksteenkachels kunnen verwarmd worden met hout, pellets of gas.
Kortingen tot 5%* (*korting nvt. op promotiemodellen)
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Met de nieuwe gashaarden lijn, de Kalfire Gi zet Kalfire een nieuwe standaard in de gashaarden markt. De innovatieve,revolutionaire Gi-technology die in elk model wordt toe gepast draagt bij aan een ongekende vuurbeleving met significant minder gasverbruik en warmte-afgifte. Aan de basis van de Kalfire Gi-technology ligt de door Kalfire ontwikkelde KalTelligence. Een voor de haardenbranche uniek besturingssysteem waarmee nieuwe, revolutionaire
functies en een ongekend fijne aansturing van de haard mogelijk worden.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Dru inbouwhaarden op gas zijn dankzij het grote aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur. Vlambeeld en design worden optimaal gecombineerd met duurzaamheid en innovatie. Met de revolutionaire brandertechniek in de Eco Wave-lijn zet Dru een nieuwe standaard voor milieuvriendelijk en energiezuinig gasverbruik.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Hoxter Cv haarden zijn zeer interessant wegens hun directe warmteafgifte en het zicht op de vlammen en tegelijkertijd geven ze een efficiƫnte indirecte warmteoverdracht naar het water. Hierdoor wordt de ruimte niet oververhit en het hele huis wordt voorzien van warm water. Dit kan voor de verwarming of de sanitaire installatie. Cv haarden in combinatie met een buffervat zijn het meest efficiƫnt voor warmteopslag.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

MCZ staat gekend als een referentie onder de pelletkachels: het best verkochte merk in Belgiƫ, exclusief bij Unifire te verkrijgen. Deze Italiaanse makelij staat voor kwaliteit, innovatie en design. Ze zijn daarenboven zuinig, makkelijk in gebruik en onderhoud. MCZ creƫert pelletkachels met verschillende sturingen en mogelijkheden. Elke consument heeft zijn wensen en behoeften: MCZ probeert deze met zijn vooruitstrevende technologieƫn en verschillende uitvoeringen zoveel mogelijk in te vullen.
Kortingen tot 5% + de kans om je kachel te winnen!*
(wedstrijdformulier van MCZ om je kachel terug te winnen)
01/02/2023 t.e.m. 15/03/2023

Het Oostenrijkse merk Austroflamm heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de kachel- en haardenmarkt. De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design hout- en pelletkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt! De pelletkachels onderscheiden zich van de andere merken door de bijzonder aantrekkelijke vlam, uiterst stille werking en hun oog voor detail qua design en afwerking.
Kortingen tot 5% + de kans om je kachel te winnen!*
(wedstrijdformulier van Austroflamm om je kachel terug te winnen)
01/02/2023 t.e.m. 15/03/2023

Een houtkachel of inzethaard van SAEY, die zit je als gegoten. Want zowel bij aanmaak, tijdens het branden als bij het onderhoud heeft SAEY alleen maar jouw gemak voor ogen. Zodat je onbezorgd kunt ontspannen bij het zicht op de speelse vlammen. SAEY-toestellen hebben bovendien een buitengewoon efficiƫnte verbranding. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
Kortingen tot 5% + de kans om je kachel te winnen!*
(wedstrijdformulier van Saey om je kachel terug te winnen)
01/02/2023 t.e.m. 15/03/2023

De Rocal kachels komen uit het stijlvolle Barcelona en dat is eraan te zien: unieke stukken, kunstwerken op zich voor de liefhebber van zowel modern als klassiek. Ze zijn uiterst sfeervol en geven een aangename warmte. De Rocal houthaarden onderscheiden zich door hun uitgebalanceerde ontwerpen en door een voortreffelijke ambachtelijke afwerking waarbij in geen geval wordt afgezien van de laatste technologie. De ROCAL haarden leveren uitstekende prestaties op het gebied van rendement, vermogen en CO-emissie. Het assortiment omvat hanghaarden en centrale haarden die dus zowel tegen een muur, centraal als in een hoek geplaatst kunnen worden.
Kortingen tot 5% + de kans om je kachel te winnen!*
(wedstrijdformulier van Rocal om je kachel terug te winnen)
01/02/2023 t.e.m. 15/03/2023

Elke Dik Geurts kachel zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Het vuur is volledig onder controle met een eenvoudige bediening, dit alles met slechts 1 hendel. De ene stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle verbranding van het vuur.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Faber inbouwhaarden op gas neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande haarden in Europa een zeer prominente positie in. Bekend geworden dankzij diverse innovaties door de jaren heen zoals het gesloten verbrandingssysteem en de Step BurnerĀ®, bieden zij krachtige oplossingen op gas.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Het tijdloze strakke ontwerp van de kachels van Altech past uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal over vijftien jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Hun serie houtkachels overleeft elke modegril met glans. Maar ook om milieu en economische redenen zorgt Altech voor uitblinkers. Het rendement en de warmteafgifte zijn eveneens in de toekomst nog maatgevend.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

Jydepejsen is een gerenommeerd familiebedrijf uit Denemarken dat sinds 1979 houtkachels produceert van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn hun houtkachels stijlvol van ontwerp en hebben een lage deeltjesemissie ten voordele van het milieu.
Kortingen tot 10%*
01/02/2023 t.e.m. 18/03/2023

*Kortingen zijn niet cumuleer baar met andere acties en/of afhalingsprijzen