1 mei 2021

Gesloten op feestdagen, maar Geerts blijft online open 7/7, 24/24

Heeft u lentekriebels?

Wil jij klaar zijn voor de zomer?

Wij zijn gesloten op feestdagen maar Geerts blijft 7/7, 24/24 online open.

Plaats tijdig uw bestelling want heel wat leveranciers hebben vertraagde levertijden. We proberen samen met de leveranciers zo vlot mogelijk uit te leveren naargelang wat de mogelijkheden zijn.

Momenteel werken we alvast met pre-orders, u kan uw bestelling alvast plaatsen en van zodra de goederen bij ons toekomen kan u onmiddellijk afhalen of leveren wij aan huis. Dit leidt tot grootte reservaties van goederen op voorhand waardoor we aanraden om op tijd uw bestelling te plaatsen, want op = op voor deze zomer.Inschrijven voor een demonstratie?

Schrijf je in voor de demonstatie op zaterdag 22 mei of zondag 23 mei, de demonstratie’s worden uitgevoerd door een professionele chef-kok. Omdat elke demonstratie per bubbel wordt georganiseerd is dit een unieke & persoonlijke kook-ervaring. In een half uur heb je een eigen chef-kok ter beschikking waarbij je alle vragen over het toestel en bereidingswijze kan navragen. Bereid je smaakpapillen alvast maar voor!

Inspiratie nodig?

Dan is dit lookbook de plek! Deze foto’s zijn Geerts realisaties doorheen de jaren.
Je kan filteren op uw ideeën , hout, gas, pellets, indoor, outdoor,… Inspiratie nodig voor outdoor filter bij ruimte op buiten.
Wil je foto’s zien en filteren naar wens?


In know time baking

Om optimaal te kunnen genieten van het gebruik van uw toestel is het handig om de juiste onderdelen aan te schaffen. Met onderdelen die speciaal ontworpen zijn voor het bakken van vlees, groenten, kip, vis pizza’s, broden, ovenschotels en nog zoveel meer zal het gebruiksgemak van uw toestel er sterk op vooruit gaan en beleeft u meer plezier aan het bakken.