Geerts education (original kopie)

Geerts Education

Welkom bij Geerts Education voor de infosessies over verwarming en demonstraties/workshops over outdoor cooking

Met volle goesting zetten we onze deuren met sfeervolle vuren open voor alle mensen dat op zoek zijn naar een haard of kachel of een demonstatie of workshop willen volgen over outdoor cooking.

Met Geerts education willen we u als klant extra steun geven in de aankoop van uw toestel, we gaan doorheen het hele proces en demonstreren allerhande mogelijkheden, we leren u omgaan met het gekozen toestel zodat u de juiste keuze maakt!

Voor de haarden en kachels wordt er regelmatig een opendeurdag georganiseerd, tijdens de opendeurdag is er een mogelijkheid om een infosessie te volgen over de toekomst van verwarming.

Voor outdoor cooking zijn er verschillende demonstratieweekends en workshops te volgen van de volgende merken, Big green Egg, Alfa Forni, Outr en Boretti. We leren u de first steps aan. Workshops kunnen ook op vraag georganiseerd worden, denk aan een leuke teambuilding, girls-night, enz. 

Geerts is pilootwinkel van de volgende bekende merken Big Green Egg, Boretti, Alfa Forni, Outr, Kalfire, Faber, Dimplex, Hoxter, Tulikivi, MCZ, Austroflamm

Workshops

Smakelijke workshops vol tips en inspiratie gericht op koken met een Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti of Outr.

Opendeurdagen

Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven bij Geerts op gebied van haarden & kachels we openen de toonzaal met extra openingsdagen zowel op zaterdag en zondag om jullie meer kans te bieden om langs te komen. Bent u op zoek naar een hout- pellet- of gashaard of kachel dan is dit het ideale moment om zonder afspraak te komen kijken en kom meer te weten over een integratie in uw woning vuren. elijktijdig kan u genieten van een korting op het door u gekozen toestel. Voor de opendeurdagen werken we nauw samen met hoeveslagerij Wolkenhoeve, een diervriendelijk bedrijf met ingrediënten recht van de boer, ze toveren een hapje om tot Kempens goud bereidt voor u op de open vuren.


Infosessies

Ben je aan het renoveren of nieuwbouwen? Je verwarming kiezen doe je niet zomaar. Daarom organiseren wij speciaal voor jullie regelmatig een infosessie over verwarming. Tijdens de infosessies wordt uitgelegd welk type woning, welk type verwarming interessant kan zijn voor u. Van warmtepomp en zonnepanelen tot gas- of pelletketel. Er wordt ook uitgelegd hoe Geerts een hout- gas- of elektrische haard of kachel integreert in elk type woning.


Demodagen

Heb je interesse in een outdoor toestel van Big Green Egg, Alfa Forni, Boretti of Outr dan kan u langskomen tijdens de demodagen. U reserveert een tijdsblok van een half uur om langs te gaan bij onze demo-chef, de toestellen worden gedemonstreerd en er wordt en lekker hapje bereidt voor u. Nadien kan u vrij rondlopen en terecht bij 1 van onze verkopers om te bekijken welk toestel en/of accessoires het beste bij u passen. Voor de demodagen werken we nauw samen met de demo-chefs van de producten maar ook met hoeveslagerij Wolkenhoeve, een diervriendelijk bedrijf met ingrediënten recht van de boer. We willen u een unieke belevenis brengen waar puur, lokaal, kempens goud bereidt wordt op open vuren.