5 april 2019

Lente! Tijd voor het onderhoud van jouw kachel of haard. 🔥🔧

 

HEB JIJ EEN GASHAARD, GASKETEL, HOUTKACHEL, SPEKSTEENKACHEL OF ZONNE-INSTALLATIE? EN STA JE NOG NIET IN ONS ONDERHOUDSSYSTEEM? 
DAN HERINNEREN WE JE GRAAG AAN HET JAARLIJKS ONDERHOUD!
YES! Daar is de lente, daar is de zon…
Nu het buiten stilletjes aan wat warmer wordt en het zonnetje wat meer begint te schijnen, is het nog eens tijd om aan het onderhoud van jouw kachel of haard te denken. Wanneer vond de laatste onderhoudsbeurt ook alweer plaats?Ben je reeds klant bij ons en sta je al in ons onderhoudssysteem? 
Dan moet je je helemaal geen zorgen maken. Wij nemen automatisch contact met je op om een afspraak te maken. Heb je een houtkachel of haard? Dan wordt het onderhoud uitgevoerd vanaf april tot en met september. Heb je een gashaard of gasketel? Dan kan het onderhoud het hele jaar door plaatsvinden.Heb je nog geen onderhoudscontract voor je kachel of haard?
Hmm, dat is misschien toch het overwegen waard? Zo denken wij elk jaar automatisch aan je onderhoud en contacteren we je jaarlijks om een afspraak hiervoor te maken. Wil je meer info hierover? Spring dan eens binnen in onze toonzaal of contacteer ons. Dan maken wij het onderhoudscontract in orde.

Maar hoe vaak moet je jouw verwarmingssysteem nu onderhouden?
Wij lichten toe…

 ONDERHOUD
GASKETEL 

1 x per 2 jaar
 ONDERHOUD BUFFERINSTALLATIE
ZONNEPANELEN 

1 x per 4 jaar
 HOUTKACHELS &
HOUTHAARDEN  

1 x per jaar.
 ONDERHOUD SPEKSTEENKACHELS &
GASHAARDEN  

1 x per 2 jaar.
Wel is het belangrijk bij een gashaard om jaarlijks zelf even de ruit te poetsen en bij een speksteenkachel halfjaarlijks zelf even achter de kuisdoppen te reinigen.
NOG GEEN ONDERHOUDSCONTRACT? CONTACTEER ONS HIER!
Inspirerende gids
GEERTS HS VAN A TOT Z IN EEN HANDIGE BROCHUREHeb jij inspiratie of meer uitleg nodig over wat we juist doen?
Dan zal deze inspirerende gids je snel wegwijs maken doorheen het verhaal van Geerts!Hier kan je hem alvast online doorbladeren.