4 februari 2022

Opendeurdagen & infosessie

Informatieve opendeurdagen gericht op haarden & kachels

Zaterdag & Zondag vrijblijvend open
Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven op gebied van haarden & kachels, met een extra openingsdag op zondag.

Bent u op zoek naar een hout- pellet- of gashaard of kachel dan is dit het ideale moment om zonder afspraak te komen kijken en kom meer te weten over een integratie in uw woning.

Extra kortingen
En ja, tijdens de opendeurdagen geniet u een korting op de gekozen toestellen.

Ontdekken tijdens deze opendeurdag

Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven bij Geerts op gebied van haarden & kachels we openen de toonzaal met extra openingsdagen zowel op zaterdag en zondag om jullie meer kans te bieden om langs te komen. Bent u op zoek naar een hout- pellet- of gashaard of kachel dan is dit het ideale moment om zonder afspraak te komen kijken en kom meer te weten over een integratie in uw woning. Tijdens de opendeurdagen kan u genieten van een drankje en hapje bereidt door hoeveslagerij Wolkenhoeve op de outdoor toestellen van Big Green Egg, Alfa forni, Boretti en Outr.

Infosessie

Op zondag 20 februari organiseren we een infosessie over de verwarming van de toekomst, indien u de infosessie wenst te volgen gelieve hier in te schrijven.

Voor wie is deze opendeurdag?

Deze opendeurdag is ideaal voor iemand die overweegt om een haard of kachel aan te schaffen en te integreren in de woning.

Waar & wanneer?

Zaterdag 19 februari & zondag 20 februari 2022

Geelseweg 54, 2250 Olen in de toonzaal van Geerts

Start om 10.00 u tot 17.00 u

Gratis toegang

Vrijblijvende toegang, inschrijven is enkel nodig als u de infosessie wenst te volgen.

ACTIE

Hebt u reeds een offerte laten maken? Dan is dit het ideale moment, u kan vanaf 15 februari t.e.m. 20 maart genieten van 10 % korting* op het gekozen toestel zowel op haarden & kachels als op outdoor producten. *De korting is n.v.t. op toebehoren/accessoires en niet cumuleerbaar met andere promoties.