15 september 2022

Workshop Alfa Forni

Smakelijke workshop verzorgd door Hendrik De Coster te Olen gericht op het maken van verschillende gerechten in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Inclusief eten, drank en wijn.

Schrijf u hier in

Chef Hendrik is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die
weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, … het maakt van Outdoor Cooking een feest. Reeds 5 jaar geeft Hendrik ook workshops op alle mogelijke toestellen. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.
“Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!”

🥘 Wat staat er op het menu?

Hendrik zal samen met jullie het volgende aanleren:

🔥 Hoe maak ik de Alfa snel & makkelijk aan en controleer ik mijn temperatuur
🔥 Hoe maken we brood in de Alfa en zorgen we ervoor dat dit kinderspel is
🔥 We maken lekkere knapperige scampi’s met een verse tartaar als primi piatti
🔥 Een heerlijk mediterraans vleesbrood in gietijzer cocotte, de secondi piatti
🔥 Als kers op de taart maken we een lekker dessert , de dolci della casa
🔥 Als laatste nog extra uitleg over pyrolyse, of hoe makkelijk het onderhoud is

Schrijf u hier in