Officiëel boek: TOP Cadeau!

Word je eigen masterchef op de Big Green Egg!
Met veel liefde presenteren wij Modus Operandi. Een spectaculair kookboek zoals nog niet eerder is verschenen.


Bijna 1000 pagina’s met meer dan 300 recepten en fotografie voor vlees, wild, gevogelte, vis, schaal- & schelpdieren, groenten, fruit, desserts, patisserie en brood & deegwaren.

Haal alles uit je Big Green Egg

Aanmaak & Onderhoud van Big Green Egg

Wat is de Conveggtor van Big Green Egg?

De convEGGtor zorgt voor een natuurlijke barrière tussen je gerechten en het open vuur van je Big Green Egg. Het speciale ontwerp van de convEGGtor zorgt voor een goede luchtstroom en uitstekende warmtegeleiding. De indirecte warmte die het keramische warmteschild doorlaat, transformeert je EGG in een volwaardige buitenoven. Ideaal voor low & slow cooking waarbij je ingrediënten langzaam op lage temperatuur gaart.

Heel populair

De convEGGtor is een van de populairste accessoires voor de Big Green Egg, omdat het de mogelijkheden van je EGG enorm vergroot. Heb je zin in een avondje pizza maar dan wel meteen de allerlekkerste pizza? Combineer de convEGGtor dan met de Baking Stone en je serveert heel eenvoudig een Italiaans meesterwerk.

Wat is de eggspander van Big Green Egg?

Dit eggspander systeem creëert een oneindig aantal opstellingen waardoor je het maximale uit jezelf én je Big Green Egg haalt. Deze goed doordachte set bestaat uit een tweedelig Multi-Level Rack, een convEGGtor Basket en 2 halve rvs roosters. Dat maakt de EGGspander Kit tot het perfecte basispakket voor elke EGG’er.

Uitbreiding Eggspander van Big Green Egg

Potten & Pannen van Big Green Egg