Inbouwhaarden op hout

Inbouwhaarden op hout bieden enorm veel toepassingsmogelijkheden: ze zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande situaties. In ons assortiment vindt u onder andere liftdeurhaarden, draaideurhaarden, doorkijkhaarden, 3-zijdige haarden. Telkens met het grootste gebruiksgemak, een prachtig vlammenspel en een schone verbranding voorop!

Een houthaard wordt aangesloten op een schoorsteen waarbij er met verschillende factoren rekening gehouden moet worden. Ook kan er een buitenluchtaanvoer voorzien worden zodat de haard geen zuurstof uit de ruimte neemt. Dit is zeer belangrijk in nieuwbouwwoningen waar de isolatiewaarden hoog zijn.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Onze merken van inbouwhaarden op hout

Inbouwhaarden op hout zijn zuinig en aangenaam

Onze houthaarden voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen waarbij een hoog rendement, minimum 78%, gegarandeerd is. Resultaat: een zuinig houtverbruik en aangename warmte! Bij een te laag rendement (onder andere open haarden) wordt er te veel hout verbruikt en verdwijnt veel warmte door de schoorsteen. Ons concept zorgt ervoor dat de convectiewarmte in de ruimte en naburige ruimtes wordt gebracht zonder ventilators. Gedaan dus met stof dat in de woning wordt rond geblazen.

Enkele eigenschappen van houthaarden

  • Zelfreinigende schone ruiten
  • Draaideur of liftdeur
  • Eenvoudige bediening, het vuur reageert onmiddelijk
  • Mogelijkheid voor elektronische luchtaanvoer
  • Stevige deurprofielen
  • Verdiepte bodem voor een goede verbranding van het assebed
  • Modern design
  • Mogelijkheid voor aansluiting op cv

Inbouwhaarden met liftdeur of draaideur?

Liftdeuren:  Kalfire, Hoxter, Spartherm

Draaideuren: Geurts, Hoxter, Ornter

Cv haarden

Een CV-haard zal de afgeleverde warmte energie overdragen naar andere verwarmingssystemen van uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos: van warm water tot zwembad verwarming, integratie van zonnepanelen en zonneboilers. Met een CV haard verwarmt u milieubewust en heel voordelig.

Geerts heeft met Hoxter een ruime keuze in verschillende modellen, vermogen en uitvoeringen.

Rendement van houtbriketten

Briketten zijn een duurzaam, kwalitatief en comfortabel alternatief voor brandhout. Ze geven een hoog rendement en een lage uitstoot. Eenvoudig te stockeren en altijd droog hout beschikbaar. Houtbriketten zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Nieuwsberichten inbouwhaarden op hout