Houtkachels

Houtkachels: selectief uitgekozen gamma

Houtkachels laten zich het best omschrijven als duurzaam en boordevol mogelijkheden. Er zijn ontelbare merken van houtkachels in alle kleuren, vormen en uitvoeringen. De ene houtkachel is zeker en vast de andere niet, maar bij Geerts kan u rekenen op het nodige advies aangepast aan uw interieur en wensen. Op basis van de verschillende verwachtingen en noden van onze klanten heeft Geerts een nauwkeurige selectie van houtkachels gemaakt, een selectief uitgekozen gamma waar we volledig achter staan.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Houtkachels op uw maat

Onze houtkachels gaan gepaard met de sfeer en gezelligheid die ook een echt haardvuur biedt. Net zoals onze inbouwhaarden op hout brengen onze kachels levenskwaliteit bij u in huis. Ontdek ons ruime assortiment!

De keuze van een bepaald toestel is afhankelijk van verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken met één van onze professionele medewerkers. Een 3D-tekenprogramma geeft ons de mogelijkheid om u een duidelijke voorstelling te geven van uw interieur. Door onze ervaring te bundelen met uw wensen ontstaat er telkens een uniek ontwerp.

Logo-houtkachel

Nieuwsberichten over hout stoken