Houtkachels

Houtkachels: selectief uitgekozen gamma

Houtkachels laten zich het best omschrijven als duurzaam en boordevol mogelijkheden. Er zijn ontelbare merken van houtkachels in alle kleuren, vormen en uitvoeringen. De ene houtkachel is zeker en vast de andere niet, maar bij Geerts kan u rekenen op het nodige advies aangepast aan uw interieur en wensen. Op basis van de verschillende verwachtingen en noden van onze klanten heeft Geerts een nauwkeurige selectie van houtkachels gemaakt, een selectief uitgekozen gamma waar we volledig achter staan.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Dik Geurts

Elke Dik Geurts kachel zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Het vuur is volledig onder controle met een eenvoudige bediening.

Altech

Het tijdloze strakke ontwerp van de kachels van Altech past uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal over vijftien jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Hun serie houtkachels overleeft elke modegril met glans.

Austroflam

De houtkachels en pelletkachels van Austroflamm hebben hun kwaliteit al lang bewezen. Deze Oostenrijkse kachelfabrikant produceert al 30 jaar lang oerdegelijke kachels.

Jydepejsen

Jydepejsen is een gerenommeerd familiebedrijf uit Denemarken dat sinds 1979 houtkachels produceert van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn hun houtkachels stijlvol van ontwerp en hebben een lage deeltjesemissie ten voordele van het milieu.

Rocal

De Rocal haarden komen uit het stijlvolle Barcelona en dat is eraan te zien: unieke stukken, kunstwerken op zich voor de liefhebber van strakke en hedendaagse designs. Ze zijn uiterst sfeervol en geven een aangename warmte.

Saey

Saey is een familiebedrijf sinds 1907 en gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke en duurzame kachels en haarden. Saey houtkachels hebben bovendien een buitengewoon efficiënte verbranding.

Houtkachels op uw maat

Onze houtkachels gaan gepaard met de sfeer en gezelligheid die ook een echt haardvuur biedt. Net zoals onze inbouwhaarden op hout brengen onze kachels levenskwaliteit bij u in huis. Ontdek ons ruime assortiment!

De keuze van een bepaald toestel is afhankelijk van verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken met één van onze professionele medewerkers. Een 3D-tekenprogramma geeft ons de mogelijkheid om u een duidelijke voorstelling te geven van uw interieur. Door onze ervaring te bundelen met uw wensen ontstaat er telkens een uniek ontwerp.

Logo-houtkachel

Nieuwsberichten over hout stoken