Kachels

Een warm hart voor kachels

Creativiteit, functionaliteit en vakmanschap zijn de pijlers van Geerts. Dezelfde rode draad loopt doorheen ons warm assortiment kachels. Op basis van de verwachtingen en eisen van onze klanten hebben we een nauwkeurige selecte van kachels gemaakt, die aan de strengste normen voldoen en qua fijnstofemissie ver vooruit lopen op de hedendaagse eisen.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Geerts heeft kachels op hout en gas.

Houtkachels

De ene houtkachel is zeker en vast de andere niet, maar bij Geerts kan u rekenen op het nodige advies aangepast aan uw interieur en wensen. Op basis van de verschillende verwachtingen en noden van onze klanten heeft Geerts een nauwkeurige selectie van houtkachels gemaakt, een selectief uitgekozen gamma waar we volledig achter staan.

Gaskachels

Een gezellig vlammenspel bootst het echte houtvuur na en geeft een aangename, heerlijke warmte. Het assenbed kan gevuld worden met witte keramische keien of houtstammen. U hoeft niets meer te doen dan uw kachel aan of uit te zetten. Zeer gebruiksvriendelijk en uiterst veilig, een echte geluksbrenger voor bij u thuis!

Speksteenkachels

De massieve speksteenkachel van Tulikivi blijft nog steeds een favoriet voor vele klanten. Speksteen is een zijdezachte natuursteen uit Finland met een ongeëvenaarde vuurbestendigheid, capaciteit in warmteopname en warmtegeleidingssnelheid. Speksteenkachels kunnen verwarmd worden met hout, pellets of gas.

Massakachels

Massakachels zijn echte kampioenen in rendement: een paar uur stoken voor 12 tot 24 uur warmte. Hun vermogen om warmte op te slaan is uitzonderlijk ten opzichte van elke andere verwarmingstechnologie.

Pelletkachels

Pelletkachels verenigen de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. Een pellet is een natuurlijke brandstof die uit 100% houtvezels bestaat, hierbij worden houtspanen onder hoge druk samengeperst zonder bindmiddel of lijm.

Tegelkachels

In een klassieke tegelkachel wordt de bruikbare hoeveelheid warmte optimaal aan de omgeving afgegeven, maar het vlammenbeeld is meestal slechts door een kleine glazen deur zichtbaar.

Kachels zijn bijzonder

Onze kachels verdienen een bijzondere plek in uw huis. Ze zorgen voor een gezond binnenklimaat en ze gaan gepaard met de sfeer en gezelligheid die ook een echt haardvuur biedt. Energiezuinige kachels op hout, gas, speksteenkachels, pelletkachels, massakachels of tegelkachels, modern of klassiek, bij Geerts vindt u ze allemaal.

De keuze van een bepaald toestel is afhankelijk van verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken met één van onze professionele medewerkers.

kachels foto

Nieuwsberichten algemene info