Inbouwhaarden

Kwaliteitsvol aanbod van inbouwhaarden

De inbouwhaarden van Geerts verenigen vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Van modern tot klassiek, ons aanbod is zeer divers en
wij hebben voor ieder smaak en elk budget een oplossing in huis.
Zowel voor onze collecties haarden als voor ons eigen maatwerk kiezen we steevast voor de beste merken van topkwaliteit en voor toestellen met een buitengewoon effici√ęnte verbranding. U heeft de keuze uit inbouwhaarden op hout, gas of elektriciteit.

Type inbouwhaarden

Op gas

Wie kiest voor inbouwhaarden op gas, bijverwarming of sfeerverwarming vindt bij Geerts zeker zijn gading. Gesloten inbouwhaarden op gas staan in de eerste plaats garant voor gezellig en comfortabel verwarmen met een boeiend vlammenspel.

Op Hout

Inbouwhaarden op hout bieden enorm veel toepassingsmogelijkheden: ze zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande situaties. In ons assortiment vindt u onder andere liftdeurhaarden, draaideurhaarden, doorkijkhaarden, 3-zijdige haarden. Telkens met het grootste gebruiksgemak, een prachtig vlammenspel en een schone verbranding voorop!

Op Elektriciteit

Inbouwhaarden op elektriciteit zijn enorm populair. Voornamelijk omdat m'n makkelijk kleine appartementen of studio's mee kan verwarmen. De energie van zonnepanelen kan gerecupereerd worden. En bovendien kan je dit makkelijk zelf installeren.

Ontelbare toepassingsmogelijkheden

Qua toepassingsmogelijkheden scoren onze haarden uitstekend: ze zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor bestaande situaties.
In ons assortiment vindt u onder andere liftdeurhaarden, draaideurhaarden, haarden op maat, doorkijkhaarden en veel meer. Telkens met het grootste gebruiksgemak en een prachtig vlammenspel uiteraard. Gezelligheid troef!

De keuze van een bepaald toestel is afhankelijk van verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken met één van onze professionele medewerkers. Op onze website kan u alvast even rondkijken, maar graag nodigen we u uit in onze winkel.

Foto’s van inbouwhaarden

Nieuwsberichten over inbouwhaarden