Gaskachels

Gaskachel of hout?

Een hout- of een gaskachel, wat wordt het? Uiteraard is er een wereld van verschil in stoken met hout of gas. Een gaskachel wordt voornamelijk gekozen voor het gemak. Geen voorziening van hout, geen schoorsteen,… De keuze hangt ook af van uw persoonlijke levenswijze en behoefte. Het spreekt voor zich dat een houtkachel meer capaciteit heeft dan een gaskachel, maar aan u de keuze!

Misschien op zoek naar inbouwhaarden op gas ? Klik dan hier verder.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Onze merken van gaskachels

Dru

Ruim 255 jaar ervaring gebundeld in de kachels van Dru, dat ziet men! In 2004 ontving DRU het predicaat ‘Hofleverancier’ van het Koninklijk Huis. De gietijzeren gaskachels zijn gebouwd uit sterke en duurzame materialen voor optimale prestaties.

Gaskachels: warmte en geluk

Indien u ervoor kiest om te verwarmen op gas, kunnen we u niets gezelligers bieden dan een gaskachel. Zowel in eenvoudige modellen als unieke designkachels vult het uw interieur aan. Een gezellig vlammenspel bootst het echte houtvuur na en geeft een aangename, heerlijke warmte. Het assenbed kan gevuld worden met witte keramische keien of houtstammen. U hoeft niets meer te doen dan uw kachel aan of uit te zetten. Zeer gebruiksvriendelijk en uiterst veilig, een echte geluksbrenger voor bij u thuis!

De keuze van een bepaald toestel is afhankelijk van verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken met één van onze professionele medewerkers. Een 3D-tekenprogramma geeft ons de mogelijkheid om u een duidelijke voorstelling te geven van uw interieur. Door onze ervaring te bundelen met uw wensen ontstaat er telkens een uniek ontwerp.

Nieuwsberichten over gashaarden