Veel Gestelde Vragen – Belangrijke info betreft levering of afhaling

Hebt u een vraag of hulp nodig of twijfelt u over een product dat u gezien hebt?

We proberen elke dag de webshop up to date te houden van alle product gamma’s, vindt u toch iets niet terug? Stel zeker uw vragen! info@geertshs.be of via 1 van onderstaande kanalen.

U kan onbeperkt contact met ons opnemen, we zijn bereikbaar via volgende kanalen:

      Via Telefoon: 014 85 02 63 (tussen 10-17 uur )

     Via Mail: info@geertshs.be (onbeperkt)


Solden

De solden prijzen zijn niet cumuleerbaar met andere promoties.

Wat wil verzending, afhaling bij Geerts zeggen?

Afhaling kan voorzien worden, let wel op niet alle artikelen zijn voorradig in het depot in Olen. Vraag gerust hier aan of het in voorraad is info@geertshs.be. De bestelling kan vanuit de leverancier tot in ons depot geleverd worden. We proberen 2-4 werkdagen te garanderen.


Is de levertijd snel in huis, 2-4 werkdagen gegarandeerd?

Een groot deel hebben we zelf op stock liggen een aantal producten komen van de leverancier. De leverancier verzend het pakket rechtstreeks aan u of bij afhaling bij ons in het depot Olen.

Wat wordt er bedoelt met Leverbaar via nabestelling?

Dit houdt in dat we het product op dit moment even niet op voorraad hebben. Geen nood, je kunt gewoon bestellen! Zodra het product dan binnen is maken wij je bestelling compleet en verzenden we deze of de leverancier verzend deze rechtstreeks aan u. We houden u goed op de hoogte van de juiste levertijd en volgen alles op. In de meeste gevallen garanderen we een snelle levering.


Moeten we thuis zijn voor de gratis levering aan huis?

Indien u niet thuis bent zal de koerierdienst eerst aanbellen bij uw buren en het pakje daar achterlaten. Moest dit niet lukken, laat de koerierdienst een briefje achter met de nodige uitleg om het pakket te bekomen. Voor groter transport, wordt dit geleverd met een transportbedrijf en wordt het pallet afgezet op uw oprit. Indien dit niet haalbaar is, zal de transporteur het pakket afzetten waar het mogelijk is.

U kan ook kiezen om de levering en montage door Geerts zelf te laten voorzien zodat we uw pakket tot achteraan kunnen brengen. Hiervoor kan u de kostprijs aanvragen via info@geertshs.be of via de andere bovenstaande kanalen.