22 oktober 2018

De Green Deal “verantwoord hout stoken”

Het zal een krachtig signaal zijn voor de gebruiker van houtkachels, de overheid kiest duidelijk voor een goede houtverbranding. Iets  waar wij als familie binnen GeertsHS al zeer lang bewust voor gekozen hebben, alles begon bij de milieuvriendelijke speksteenkachels, waarna het volledige aanbod uitgegroeid is tot zeer hoge kwalitatieve rendementstoestellen.

Met de stijgende olieprijzen, de dreigende stroomtekorten én de ondertekening van de Green Deal kan er best gekozen worden voor hout stoken en dit doen we op een verantwoorde manier.

Wenst u meer info te weten over de Green Deal, www.green-deal.eu

Als vervanging van de Vlaamse premie, welke er nog niet is, reiken wij zelf een premie uit aan de consument onder de vorm cashbackpremie.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe info sessies

Wat leert u op onze info sessies?

Duidelijk, transparante en correcte informatie

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij Geerts al meer dan 25 jaar centraal. Voor een inbouwhaard, hout- of gaskachel een Tulikivi speksteenkachel of pelletkachel is Geerts bvba dé vakspecialist in de Kempen. Zowel voor de collecties haarden en kachels als voor maatwerk kiest Geerts steevast voor merken van topkwaliteit en voor toestellen met een buitengewoon efficiënte verbranding.