Dru Maestro gashaarden

GeertsHS is officiële verdeler van DRU gashaarden

De Dru maestro serie haarden onderscheidt zich van de markt omwille van het vuur dat uit de houtblokken komt, dit geeft een zeer realistisch houtvuur. Ontdek ook de Metro serie-modellen van DRU.

Dru maestro 75 tunnel haard

GeertsHS warm familiebedrijf met een passie voor vuur

In een volledig vernieuwd filiaal in Olen toont GeertsHS hoe vuur en warmte een centrale plaats krijgen in iedere woonkamer. Met een zeer uitgebreid gamma haarden en kachels biedt GeertsHS totaal oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Brandveiligheid en CO² uitstoot zijn aspecten die speciale aandacht genieten bij het ontwerp en de realisatie van elk project. Naast verwarmingstechnieken, sanitaire installaties en interieurwerken is recent ook de outdoor beleving aan het gamma toegevoegd waardoor GeertsHS meer dan ooit het label van totaalconcepten verdient.

Persoonlijke aanpak

Voor elke klant voorzien we een persoonlijke aanpak, vanaf het eerste contact, ontwerp tot uitvoering en naservice.
GeertsHS legt zijn specialisatie in alle soorten warmte systemen “Heat Systems”. Van haarden met interieur voor TV tot cv- haard/kachel met warmtetechnieken.
Bekijk ons aanbod op de website. U kan online een afspraak maken of breng een vrijblijvend bezoek aan de toonzaal in Olen.

Nieuwsberichten over gashaarden