29 januari 2016

Gashaarden zijn nog steeds hot !!!

Door hun design, gebruikscomfort en bedieningsmogelijkheden zijn gashaarden nog steeds in trek. Zowel voor de winter aks de zomer door het vuur en ledlicht.
De moderne gashaarden geven een zeer aangename warmte en mede door moderne technieken is het gebruikscomfort ongeëvenaard.
Door een upgrade van de gashaard met een wifimodule en aangepaste app is de regeling van temperatuur en vlambeeld kinderspel.
Informeer in onze toonzaal naar de mogelijkheden.

Beleving is dé reden om te kiezen voor een haard. Natuurlijk haardvuur is de rustgevende sfeermaker bij uitstek. Kalfire gashaarden staan internationaal bekend om hun realistisch vlammenspel.

Natural Spark Generator (NSG) maakt levensechte vonken

Kalfire zet opnieuw de toon in de markt voor gesloten gashaarden. Ditmaal met de in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde, Natural Spark Generator (NSG) technologie. Met deze noviteit, die als optie beschikbaar is voor alle haarden met een prestigebrander, worden in de haard vonken gecreerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op.