1 november 2017

Elektronische luchtaanvoer bij Hoxter inbouwhaarden

Er is de laatste tijd veel gezegd geweest rond het stoken met hout. Hierover schreven we eerder al een artikel over de waarheid achter fijnstof.

Houthaarden fabrikanten werken innoverend mee om dit aspect aan te pakken, waaronder Hoxter.

Elektronische luchtsturing van Hoxter

Hoxter biedt een elektronische luchtsturing aan die u verzekert van een schone, zuinige houtverbranding, ook bij wisselende weers- en trekomstandigheden.

Deze sturing registreert op elk moment de fase waarin het verbrandingsproces verkeert en regelt de aanvoer van verbrandingslucht overeenkomstig om de houtenergie zo efficiënt mogelijk vrij te stellen. Eens het vuur is gedoofd wordt de luchtaanvoerklep volledig gesloten. Deze technologische innovatie trekt de lijn door naar een remote afstandsbediening met overzichtelijk display, geen mechanisch contact tussen de componenten, eenvoud in gebruik en de duurzaamheid van elk onderdeel.

U hoeft niet meer om te kijken naar uw haard, enkel aanmaken en uren later bijvullen indien gewenst. De meerprijs (1107.44 € excl. BTW) weegt niet op tegenover het gebruiksgemak, dit is een enorme troef voor de houtverbranding.

Meer eigenschappen bekijken van Hoxter inbouwhaarden.

Over Hoxter als bedrijf

Sinds 2009 worden er Hoxter producten verkocht in 23 Europese landen. Hun filosofie is om authentiek te zijn, maar zonder zelfingenomenheid, met een minimum aan gekunstelde strategieën en onnodige omwegen. Traditionele waarden behouden maakt het functioneren gemakkelijker en efficiënter. Ze houden steed hun gemaakte afspraken en dat verzekert kwaliteit en vertrouwen. Ze werken onder het motto “ we willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en de meest populaire.”

Hoxter werkt enkel samen met firma’s die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kachels en haarden. ze hechten een groot belang aan de bescherming van hun producten tegen pure online handelaars zonder vakkennis. Hoxter kiest dus voor een selectieve, kwaliteitsvolle distributie. Het opbouwen van vertrouwen en respectvolle samenwerking met onze klanten.

5 jaar garantie voor het haardlichaam en 2 jaar voor alle losse componenten. Hoxter zet zich af tegen de huidige trend naar producten met een korte of middellange levensduur. Hun producten zijn robuust en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De Hoxter producten moeten bestand zijn tegen intensief gebruik.

Meer info over Hoxter: hoxter.eu