Workshops Big Green Egg

Workshop BBQ zelf doen

 • Vrij 16 augustus 2024
  11u00 - 15u00
  Workshop: BBQ zelf doen Thema: Fusion BBQ Feest
 • Zat 21 september 2024
  11u00 - 15u00
  Workshop: BBQ zelf doen Thema: Lokale Flair BBQ Feest

Dé BBQ workshop waarmee je ZELF aan de slag gaat onder toezicht van onze chef.

Denk je er aan een toestel aan te kopen, of kocht je er recent een aan? Dan neem je eenmalig GRATIS deel aan de workshop.

Tijdens de workshop gericht op barbecueën met een outdoor toestel van Big Green Egg zul je verschillende interessante aspecten ontdekken. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

 1. Basics van de Big Green Egg: Je leert de basisprincipes van het werken met de Big Green Egg, inclusief informatie over de temperatuurregeling, het aansteken van de kolen en het beheersen van de luchtstroom.
 2. Technieken: De workshop zal de verschillende kooktechnieken en mogelijkheden van de Big Green Egg demonstreren. Dit omvat onder andere grillen, roken, bakken, stomen en slow-cooking. Je krijgt inzicht in hoe je deze technieken kunt toepassen om een breed scala aan gerechten te bereiden.
 3. De deelnemers gaan zelf per 2 personen aan de slag op een Big Green Egg onder leiding van onze chef.
 4. Proeven van je eigen eindresultaat!
 5. Tips en inspiratie: Tijdens de workshop ontvang je volop tips en inspiratie om je eigen creaties op de Big Green Egg te maken. Dit kan variëren van suggesties voor marinades, kruiden en specerijen tot advies over het kiezen van de juiste kooktijden en temperaturen voor verschillende soorten voedsel.

Na de workshop zorgen we ervoor dat alle recepten aan jou worden bezorgd, zodat je thuis meteen aan de slag kunt gaan.

€25 kortingsbon*
Elk betalend duo ontvangt een kortingsbon ter waarde van 25€, vrij te besteden aan outdoor artikelen. De bon blijft geldig tot één week na de datum van de workshop.

👍 Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is specifiek gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het leren barbecueën met een outdoor toestel van Big Green Egg en overwegen om er een aan te schaffen. Of om je BBQ vaardigheden op de Big Green Egg te willen verbeteren en nieuwe inspiratie willen opdoen. Na de workshop worden alle recepten aan u bezorgd zodat u hier thuis mee aan de slag kan gaan.

💵 Prijs voor deze workshop

De prijs voor deze workshop bedraagt €95 per persoon en duurt 4 uren.

➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts

➡️ Op het menu
Hieronder vind je per datum een overzicht van het menu.

Je kunt het als volgt verwoorden:

*Let op: de aanbieding van de €25 kortingsbon geldt alleen voor betalende deelnemers, inclusief deelnemers die zich als onderdeel van een duo inschrijven.

Thema: Fusion BBQ Feest

 • Zalm op Japanse wijze
 • Moink Balls
 • Tagliata di Mazo
 • Highway Chicken
 • Tarte tatin appel

Thema: Lokale Flair BBQ Feest

 • Zeebaars op een plankje
 • Varkenshaasje
 • Beer Can Chicken
 • Banaan met karamel en Licor 43

Bij minder weer
Het weer kan soms een uitdaging vormen voor de buitenworkshops. De huidige weersomstandigheden zijn misschien nog niet ideaal om in de BBQ-stemming te komen. Echter, we willen benadrukken dat wij voorbereid zijn op alle weersomstandigheden. Onze workshops vinden plaats op beschutte locaties, waardoor we in staat zijn om bij regen, wind, lage en hoge temperaturen door te gaan zonder problemen.

Zelfs als het weer koud is, hoeft niemand zich zorgen te maken. Aangezien we kachels en haarden verkopen, zorgen we ervoor dat onze deelnemers warm en gezellig blijven met vuurtjes in de buurt. En voor die warmere dagen bieden we beschutting tegen de zon, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de workshops.

Dus ongeacht wat Moeder Natuur ons brengt, nodigen we iedereen nog steeds van harte uit om deel te nemen aan onze workshops en samen met ons te genieten van de ervaring van barbecueën en buiten koken.