Opendeurdagen

Opendeurdagen te Olen

Ontdek de Warmte en Stijl voor Huis en Tuin bij Geerts Olen

Vrijdag 8 – zaterdag 9 – zondag 10 maart

Vrijdag & Zaterdag: 10u00 – 17u00
Zondag: 13u00 – 17u00

Bij Geerts Olen streven we ernaar om uw huis en tuin om te toveren tot een gezellige en stijlvolle oase. En dit voorjaar openen we onze deuren royaal voor u tijdens onze betoverende opendeurdagen.

Wat ontdekt u tijdens deze opendeur?

Exclusieve Firedeals

Geerts Goodie Bags voor iedereen!

We waarderen uw bezoek enorm, dus voor elk koppel en elke bezoeker hebben we een leuke Geerts goodie bag klaarliggen. Een kleine verrassing om onze dankbaarheid te tonen.

Big Green Egg demonstratie – zondag 10 maart

Op zondag 10 maart, tussen 13.00 u en 17.00 u, verwennen we uw smaakpapillen met heerlijke hapjes van de Big Green Egg en kunt u onze uitgebreide collectie barbecues en accessoires ontdekken.

Een perfecte gelegenheid om te genieten terwijl u de nieuwste haarden en kachels ontdekt voor zowel binnen als buiten.

Onze gloednieuwe gevel en buiten showroom

Onze locatie heeft een volledige make-over ondergaan, met nieuwe parkeergelegenheid, verbeterde isolatie.

Bovendien hebben we een indrukwekkende 300m² outdoor showroom toegevoegd. Hier kunt u niet alleen nog meer modellen bewonderen, maar ook deelnemen aan boeiende demonstraties en workshops om uw huis en tuin nog stijlvoller te maken.

Enkel maar topmerken in haarden, kachels & outdoor

Ontdekken tijdens deze opendeurdag

Tijdens de opendeurdagen valt er veel te beleven bij Geerts op gebied van haarden & kachels we openen de toonzaal met extra openingsdagen zowel op zaterdag en zondag om jullie meer kans te bieden om langs te komen. Bent u op zoek naar een hout- pellet- of gashaard of kachel dan is dit het ideale moment om zonder afspraak te komen kijken en kom meer te weten over een integratie in uw woning.

Gratis toegang – geen afspraak nodig

Vrij bezoek aan de showroom. Maak u geen zorgen over afspraken. Tijdens onze opendeurdagen kunt u de showroom vrij bezoeken.

Laat u inspireren terwijl al onze haarden, kachels en elektrische haarden worden gedemonstreerd, evenals prachtige barbecues en accessoires.

OPENDEUR bij Geerts

Vrijdag 8 – zaterdag 9 – zondag 10 maart

Vrijdag & Zaterdag: 10u00 – 17u00
Zondag: 13u00 – 17u00

Locatie: Geelseweg 54, Olen (baan van Geel naar Herentals)