Smakelijke workshop verzorgd door Big green Egg.
De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg. Echter wordt er tijdens deze workshops gewerkt rond het specifieke thema lente. Deze workshop duurt 4 uur en zit vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren. Je gaat zelf per 2 personen aan de slag op een Big Green Egg onder leiding van een demochef.

🥘 Wat staat er op het menu?
Onder begeleiding van een chef-kok kan je zelf uw eigen gerechten maken van start tot finish, we tonen u hoe eenvoudig het kan zijn om lekkere dingen te maken zodat u er zelf thuis mee aan de slag kan gaan. Alles wat je maakt, eten we ook op.
🔥 Gevogelte kebab met platbrood en yoghurtdip
🔥 Rissoto met venkel
🔥 Gegrild kalfkroontje in kruidenjas
🔥 Pannenkoek met vers fruit
👍 Voor wie is deze workshop?
De “specials” zijn ideaal voor klanten die al wat meer ervaring hebben met het koken op de Big Green Egg.
💵 Prijs voor deze workshop
€110 per persoon.
Inbegrepen:
U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 of meerdere personen wenst te komen, kan u apart inschrijven via het formulier, gelieve dan melding te maken bij de inschrijving dat u graag bij elkaar wenst te staan.
Gelieve bij de inschrijving melding te maken of u graag met een medium of large toestel wenst te werken. Indien de voorkeuren op zijn, dan kiest Geerts zelf met welk toestel er gewerkt wordt. Eigen messen/gereedschap meebrengen mag maar moet niet.
Geen voedselverspilling, breng je eigen overschotdoos mee en neem de zelfbereide overschotjes mee naar huis.
Dranken wordt voorzien tijdens de workshop en kan aan democratische prijzen afgerekend worden.
Witte wijn, rosé wijn, rode wijn, jupiler, karmeliet, cola, cola zero, plat water, bruis water, ice-tea,…
➡️ Waar?
Geelseweg 54, 2250 Olen in de outdoor lounge van Geerts
Promoties ontvangen via mail?
Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!