Workshops

Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

  • Do 8 september
    18.00 - 22.00 u
    Workshop traditionele Napolitaanse pizza

Smakelijke workshop verzorgd door pizzaiolo Luca Fabozzi te Olen gericht op het maken van Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Inclusief eten, drank en wijn.

Luca Fabozzi is een pizzaiolo specialist in het maken van de echte Napolitaanse pizza: in deze workshop geeft hij de geheimen prijs van zijn origineel deegrecept waarmee jij thuis aan de slag kan gaan!

🥘 Wat staat er op het menu?

Luca zal samen met jullie een eigen deeg maken van start tot finish, met de hand om echt vat te krijgen op de structuur, elasticiteit & hydratatie van jouw deeg. Ook zullen we met Luca’s deeg aan de slag gaan op de Alfa en onze eigen pizza’s klaarmaken. Jullie eigen gemaakte deeg kunnen jullie meenemen naar huis om de eerste resultaten thuis te kunnen demonstreren.

We deden een heel fijne pizza workshop bij Geerts met Luca Fabozzi. Een leuke locatie, alles goed georganiseerd en heel fijne mensen!

Kathleen van Caelenberghe

🔥 Hoe maak ik de Alfa snel & makkelijk aan en controleer ik mijn temperatuur
🔥 Hoe werkt ‘biga’ of ‘voordeeg’ als makkelijkste alternatief voor gist
🔥 Individueel maken we ons eigen deeg met de hand
🔥 Aanleren van ‘staglio’ methode voor de juiste spanning van de pizzabolletjes
🔥 Techniek & praktijk om de ‘stretch’ methode in de vingers te krijgen
🔥 Aan de slag met de Alfa voor de perfecte focaccia & margherita

U gaat naar huis met uw eigen gemaakt deeg, een officiële Alfa deegbox! Zo kan u uw eigen gemaakt deeg meenemen naar huis en thuis uw kunstjes tonen.

Luca spreekt Engels, dus de cursus is Engelstalig, maar geen probleem we kunnen vertalen waar het nodig zou zijn.

Bedankt voor de fijne workshop met Luca. Wij hebben ons erg goed geamuseerd! En we staan ondertussen ook al met Luca in contact via Instagram, dus dat is zalig!

Maurius Meeuwis

 

👍 Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor iemand dat thuis zelf Napolitaanse pizza’s wil bereiden in een houtoven van Alfa Forni. Of voor iemand dat overweegt om een toestel aan te schaffen.

💵 Prijs voor deze workshop

€89 per persoon.

Inbegrepen:

Pizzadeeg, topping, deegbox, drinken met 3 consumpties + gratis koffie en thee zijn inbegrepen. Meer drankconsumpties zijn mogelijk aan betaling. U kan voor 1 persoon of 2 personen inschrijven via het formulier. Indien u met 3 personen wenst te komen, schrijf u alvast in voor 2 personen en stuur even een mailtje naar info@geertshs.be dan regelen we de derde persoon voor u.

☘️ ACTIE
Kocht jij in 2022 een Alfa forni bij Geerts? Of ben je van plan er eentje aan te schaffen? Dan krijg je éénmalig de helft van deze workshop terug als cadeaubon van Geerts, welke u vrij kan besteden in de Geerts shop.

Promoties ontvangen via mail?

Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor de workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, promoties op vlak van Outdoor Cooking.
En uiteraard de nodige deskundige tips & advies!