Workshops Alfa Forni

Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

 • Do 21 sept VOLZET
  18.30 - 22.30 u
  Workshop traditionele Napolitaanse pizza met Alfa Forni

In deze smakelijke workshop, verzorgd door pizzaiolo Luca Fabozzi te Olen, leer je alles over het maken van Napolitaanse pizza’s in een traditionele houtoven van Alfa Forni. Luca Fabozzi is een specialist op het gebied van het bereiden van de echte Napolitaanse pizza, en in deze workshop deelt hij graag de geheimen van zijn originele deegrecept, zodat je er thuis mee aan de slag kunt gaan.

Tijdens de workshop krijg je de kans om te leren hoe je de perfecte Napolitaanse pizza kunt maken, van het kneden van het deeg tot het beleggen en bakken ervan in de houtoven. Luca Fabozzi zal zijn kennis en ervaring met je delen, zodat je de fijne kneepjes van het pizzabereidingsproces leert en zelf heerlijke Napolitaanse pizza’s kunt maken.

Dompel jezelf onder in de wereld van de Napolitaanse pizza en ontdek de geheimen en technieken achter deze heerlijke Italiaanse specialiteit. Deze workshop is een geweldige kans om je passie voor pizza te vergroten en de kunst van het pizzabakken te beheersen onder begeleiding van een expert als Luca Fabozzi.

🥘 Wat staat er op het menu?

Tijdens de workshop met Luca Fabozzi staat het volgende op het menu:

🔥 Luca zal jullie begeleiden bij het maken van jullie eigen deeg, van begin tot eind, om een goed begrip te krijgen van de structuur, elasticiteit en hydratatie van het deeg.

🔥 Jullie zullen werken met Luca’s deeg en je eigen pizza’s maken in de Alfa oven.

🔥 Het individueel maken van het deeg met de hand.

🔥 Het aanleren van de “staglio” methode om de juiste spanning van de pizzabolletjes te krijgen.

🔥 Het aanleren van technieken en praktijken voor de “stretch” methode.

🔥 Aan de slag met de Alfa oven voor het bereiden van perfecte focaccia en margherita pizza.

Na de workshop krijg je je eigen gemaakte deeg mee naar huis in een officiële Alfa deegbox*, zodat je thuis je vaardigheden kunt demonstreren.

De workshop wordt gegeven in het Engels, maar er is vertaling beschikbaar indien nodig. Het is een geweldige kans om onder begeleiding van Luca Fabozzi je passie voor pizza maken te vergroten en nieuwe vaardigheden te leren.

We deden een heel fijne pizza workshop bij Geerts met Luca Fabozzi. Een leuke locatie, alles goed georganiseerd en heel fijne mensen!

Kathleen van Caelenberghe

Bedankt voor de fijne workshop met Luca. Wij hebben ons erg goed geamuseerd! En we staan ondertussen ook al met Luca in contact via Instagram, dus dat is zalig!

Maurius Meeuwis

 

👍 Voor wie is deze workshop?

Of je nu van plan bent om een Alfa Forni oven aan te schaffen of er al een hebt, deze workshop biedt een uitstekende gelegenheid om vertrouwd te raken met de mogelijkheden en functionaliteiten van de Alfa Forni oven. Je zult waardevolle kennis opdoen over het gebruik van deze oven en zelfverzekerd thuis aan de slag kunnen gaan met het bereiden van heerlijke Napolitaanse pizza’s.

💵 Prijs voor deze workshop

De prijs voor deze workshop bedraagt €89 per persoon. Dit omvat de begeleiding van Luca Fabozzi, de gebruikte ingrediënten, het gebruik van de Alfa Forni oven en het mee naar huis nemen van je eigen gemaakte deeg in een officiële Alfa deegbox*. Het is een geweldige kans om waardevolle kennis op te doen en je vaardigheden in het bereiden van Napolitaanse pizza’s naar een hoger niveau te tillen, alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Inbegrepen in de workshop:

 • Pizzadeeg om mee naar huis te nemen, zodat je thuis verder kunt oefenen.
 • Toppings om ter plaatse te proeven en te gebruiken bij het maken van je eigen pizza’s.
 • Een deegbox* om je eigen gemaakte deeg in op te bergen en mee naar huis te nemen.

*Let op: Bij inschrijving voor 2 personen ontvang je één deegbox gratis. Als je individueel inschrijft, heb je de mogelijkheid om de deegbox aan te schaffen tegen een democratische prijs van €20. Dit stelt je in staat om je deeg veilig en handig te bewaren voor toekomstig gebruik.

Tijdens de workshop worden dranken voorzien tegen democratische prijzen. Hieronder vind je een lijst van dranken die mogelijk beschikbaar zijn:

 • Witte wijn
 • Rosé wijn
 • Rode wijn
 • Jupiler (bier)
 • Karmeliet (bier)
 • Cola
 • Cola zero
 • Plat water
 • Bruisend water
 • Ice-tea

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van specifieke dranken kan variëren. Het is raadzaam om contact op te nemen met de workshoporganisator

➡️ Waar?
De workshop zal plaatsvinden in de outdoor lounge van Geerts, gelegen op Geelseweg 54, 2250 Olen. Deze locatie biedt een sfeervolle omgeving waar je kunt genieten van de workshop en de culinaire ervaring met de Alfa Forni.

☘️ ACTIE

Als je in 2023 een Big Green Egg of Alfa Forni hebt gekocht bij Geerts, of als je van plan bent er een aan te schaffen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een speciale promotie. Als onderdeel van deze promotie kun je één keer de helft van de kosten van de startersworkshop of watch, learn, taste workshop terugkrijgen in de vorm van een cadeaubon van Geerts. Deze cadeaubon kun je vrij besteden in de Geerts-winkel

Met andere woorden, als je bijvoorbeeld de startersworkshop boekt en er twee personen zich inschrijven, hoef je slechts voor één persoon te betalen, terwijl de kosten voor de andere persoon worden terugbetaald in de vorm van een cadeaubon. Deze cadeaubon kun je gebruiken om aankopen te doen in de Geerts-shop.

Het is altijd raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Geerts voor de meest actuele informatie over deze promotie. Ze kunnen je alle details verstrekken met betrekking tot de voorwaarden, en hoe je precies gebruik kunt maken van deze aanbieding.


Promoties ontvangen via mail?

Blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe data voor workshops, demodagen, infosessies en de nieuwste producten, evenals promoties op het gebied van Outdoor Cooking. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates rechtstreeks in je inbox. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van onze nieuwste evenementen en aanbiedingen.

Als abonnee van onze nieuwsbrief krijg je ook exclusieve toegang tot deskundige tips en advies. We delen graag onze kennis en ervaring met jou, zodat je het meeste uit je Outdoor Cooking-ervaring kunt halen. Of je nu op zoek bent naar receptinspiratie, praktische kooktips of advies over het onderhoud van je apparatuur, onze nieuwsbrief voorziet je van waardevolle informatie.

Mis geen enkele kans om betrokken te zijn bij de boeiende wereld van Outdoor Cooking. Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat we te bieden hebben!