23 maart 2019

Geerts blogt met partner van Big Green Heat Event – Aetec energiearchitect

Ga je binnenkort bouwen of verbouwen? Dan doe je dit best op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Tijdens het Big Green Heat Event leer je er alles over dankzij de energiearchitecten van Aetec. Aetec en Geerts slaan hiermee de handen in elkaar. Volg zeker de infosessie over de verwarming van de toekomst en het klimaat.

In tijden van klimaatbetogingen en smeltende ijskappen wordt duurzaam bouwen steeds belangrijker. Onze planeet Aarde is aan het veranderen. Als mens merken we dat aan kleine dingen zoals de extremere weersomstandigheden. Is er dan nog een mooie toekomst voor onze kinderen, kleinkinderen? Aetec gelooft van wel! Maar we moeten beseffen dat we met de klassieke opwekking van energie onze aarde uitputten. Laat ons moeder Aarde goed in de watten leggen
door gebruik te maken van hernieuwbare energie.

Aetec helpt je te investeren in milieuvriendelijke energie met als doel je ecologische voetafdruk te verkleinen en ook heel wat geld te besparen op
je energiefactuur. De installaties die ze plaatsen zijn steeds van uitzonderlijke kwaliteit en onberispelijke uitvoering.
Maar wat kan Aetec voor jou betekenen? Wel… Aetec is jouw energie-architect. Met hun gedreven en enthousiast team van adviseurs, installateurs, projectleider en ingenieur begeleiden zij jouw project op maat tot de perfectie.


Je kan bij hen terecht voor de producten en diensten in de volgende segmenten:
– Zonne-energie
– Verwarmen en ventileren
– Elektrisch rijden
– Studiebureau