22 augustus 2018

Geerts blogt met partner van BGH event; Fröling

Wie zijn jullie en wat doet jullie bedrijf?

TSD is expert in het beleid van hernieuwbare energieën en heeft zich als importeur van Fröling biomassa verwarmingssystemen gespecialiseerd in de milieuvriendelijke productie van warmte op basis van hout en haar verdeling. In de combinatie met HVAC regelingssystemen bieden wij volledige en vooral efficiënte energieconcepten, die helpen het energieverbruik op lange termijn te verminderen. Al sinds 1995, is het beraad, de verkoop en de service in deze bereiken onze missie.

Hoe belangrijk is lokaal netwerken voor jullie?In het bereik van hernieuwbare energieën en het efficiënt gebruik van deze is het lokaal netwerken van groot belang. Niet allen binnen de verschillende projecten maar ook tussen alle bereiken van deze gediversifieerde sector. Daar altijd een betrouwbare partner in de buurt te hebben is zeker goed te weten en maakt het werken toch tegelijk ook gemakkelijker. Als U op een sterk netwerk mag bouwen zal je zeker ook een succesverhaal kunnen schrijven.

Wat hoopt u de ontdekken op het Big Green Heat Event

Wij hopen vooral de bezoekers van het stoken met hout te overtuigen en hun een alternatief systeem voor de productie van warmte en ook stroom te wijzen. Het verwarmen met hout is niet alleen milieuvriendelijk maar het ondersteunt ook de lokale en regionale economie en zekert banen. Wij verheugen ons op interessante gesprekken en veelbelovende samenwerkingen. Natuurlijk staan wij ook klaar voor het advies bij projecten en afspraken.

Wat is volgens u de toekomst van outdoor cooking?

Het zal zeker een veelbelovende toekomst hebben, omdat de mensen van tijd met vrienden en familie houden. En waar mag je dat, zeker bij en zomer zoals dit jaar, beter kunnen besteden dan op een gezellig tuinplaats of balkon? Als U daar dan ook nog bij kunt koken en eten – wat hoeft U meer!

Waarom zou iedereen naar dit event moeten komen?

Het Big Green Heat Event is een gezellige mogelijkheid bij lekker gerechten en drankjes de nieuwigheden in outdoor cooking en hernieuwbar energieën te ontdekken. Als U dus op zoek bent naar nieuwe partners en producten of enkel interessante onderhouden wilt voeren over duurzame ontwikkeling of de trends in zaken van de inrichting van Uw buitenplaats, zal het toch voor U het perfect evenement zijn!