22 augustus 2018

Geerts blogt met partner van BGH event; Remko

Wie zijn jullie en wat doet jullie bedrijf?

REMKO is een Europees opererend bedrijf uit Duitsland, voor verwarmings- en airconditioningtechnologie. Ons hoogwaardige assortiment omvat heteluchtverwarmingssystemen, ontvochtigers, airconditioningsystemen en kamerairconditioners, evenals toekomstgerichte warmtepompen. Sinds 1976 zijn wij als middelgrote onderneming consequent gegroeid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Vele jaren ervaring, innovatieve productontwikkeling en betrouwbare service zijn onze sterke punten als het gaat om op behoeften gebaseerde oplossingen rond verwarming, airconditioning en ontvochtiging.

Onze producten zijn niet gebaseerd op bestaande oplossingen, maar we ontwikkelen en implementeren onze eigen technische concepten. De hoge kwaliteitsnormen van onze producten vormen de basis van het succes van REMKO al meer dan 40 jaar. In samenwerking met erkende testinstituten worden alle REMKO-producten getest volgens de nieuwste Europese normen op onze interne testbank. Certificaten bevestigen de duurzame kwaliteitsverzekering.

Hoe belangrijk is lokaal netwerken voor jullie?

Lokaal netwerk is een de steunpilaar voor de onderneming, men kent nooit mensen genoeg. Een moment om elkaar te ontmoeten binnen je werkomgeving geeft zeker opportuniteiten voor buiten de werkomgeving. Elkaar vinden binnen een apart kader geeft op termijn resultaten.

Wat hoopt u te ontdekken op het Big Green Heat Event?

Voor Remko is dit een uitgelezen gelegenheid om lokaal deel te nemen om zo Remko als systeemaanbieder voor te stellen als specialist voor hernieuwbare toepassingen bestaan, op maat van elk project. Dit allemaal is een apart kader met een drankje en een hapje

Wat is volgens u de toekomst van outdoor cooking?

Wij, Belgen, wij houden van eten. Getuige hiervan zijn de thema zenders en kookprogramma’s op het digitale zender aanbod.

Het is van belang de nieuwe trends in outdoor cooking “life” te kunnen ontdekken tijdens dit event en dan samen met vrienden thuis te genieten.

Waarom zou iedereen naar dit event moeten komen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe trends voor outdoor cooking en hernieuwbare energie is dit “the place to be “. Kom de gezelligheid opsnuiven in een apart kader en ontdek wat hernieuwbare energie is en wat dit voor u betekent. Dit is niet zomaar een beurs maar een beleefdag.

Meer info over Remko warmtepompen?