25 februari 2024

Kalfire Gi gashaard: klaar voor de toekomst

NIEUW in het gamma

Kalfire Gi zet een nieuwe standaard in gashaarden. Dankzij de door Kalfire ontwikkelde Gi-technologie kan worden genoten van het mooiste vuur met het laagste gasverbruik.

Klaar voor de toekomst
De Kalfire Gi is bovendien H2-ready (klaar voor een toekomst met waterstof waterstof) en geschikt voor aardgas & (bio) propaangas. Daarmee is deze gashaard bij uitstek geschikt voor toepassing in high-end, future proof projecten.

Intelligente vuurbeleving
De gebruiker maakt zijn wensen kenbaar, de haard doet de rest. De hele avond genieten van een dynamisch vuur, zonder dat het té warm wordt? Eén druk op de comfort+ knop is voldoende. Minder gasverbruik? Gebruik de comfort functie. Zelf je ideale vlambeeld samenstellen? Dan biedt de Mood functie uitkomst. Voor welke functie ook wordt gekozen, de Kalfire Gi berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlambeeld en staat zo onder alle omstandigheden garant voor optimale vuurbeleving.

Modern & Interactief
Of er nu wordt gekozen voor bediening via de moderne uitgebreide app of de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, communiceren met de haard was nog nooit zo gemakkelijk. De gepatenteerde KalSense in de haard laat zien wat er gebeurt. Daarnaast is de haard voorbereid op communicatie met verschillende Domotica systemen.

Meer info: kalfire.com/gi/