6 maart 2014

Nieuw: Metalfire Unique

De UNIQUE L(ARGE) is een uitbreiding van de huidige collectie gesloten gashaarden met concentrische rookgasafvoer, en met als eerste model de UNIQUE L 1300-95 GHE 1S.

foto-metalfire-unique

Dit frontmodel heeft een stookopening van 130 cm breed en is 95 cm hoog. Hierdoor is dit toestel geschikt voor een strakke inbouw in een moderne wand, maar evenzeer voor een combinatie met een klassiek-hedendaagse afwerking, en ook met een stijlschouw in natuursteen. Naast de grote afmetingen is de UNIQUE L -reeks van nog een aantal specifieke technische en esthetische nieuwigheden voorzien.

Nieuwigheden van Unique

Dubbele brander : het branderbed is opgebouwd uit 2 branders waardoor het mogelijk wordt te kiezen voor een vol en groot vuur met een maximum aan warmte, maar eveneens voor een kleiner en toch realistisch imitatiehoutvuur met gebruik van één enkele brander, en met bijgevolg een lager gasverbruik.

Nieuwe houtstammenset: deze nieuwe Metalfire-houtblokkenset Smoke Style werd voor het eerst speciaal samengesteld voor deze grote gashaard, en geeft een zeer getrouwe imitatie van een echt houtvuur.

Nieuwe binnenafwerking : standaard is dit toestel voorzien van een vlakke stalen binnenafwerking, net zoals de andere gashaarden (binnenafwerking STANDARD). Optioneel kan worden gekozen voor de geribde achterwand in de typische gietijzeren Metalfire-lamellen (binnenafwerking ORIGINAL), maar ook voor een nieuwe afwerking in asymmetrische massieve stalen lamellen, de binnenafwerking DESIGN, of voor een nieuwe vlak stalen afwerking met geaccentueerde vertikale voegen, de binnenafwerking MINIMAL.

metalfire-unique-afmetingen

Meer weten over Metalfire ?

Ontdek ook onze Metalfire inbouwhaarden op hout en Metalfire inbouwhaarden op gas.