25 april 2016

Ondiepe haarden: 2 voorbeelden van compacte gashaarden

Ondiepe gashaarden zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in verschillend vormen als fronthaard, als hoekhaard en als haard met aan drie zijden glas.
In dit bericht willen we 2 ondiepe haarden in de kijker plaatsen. Bezoek zeker en vast onze toonzaal voor meer keuze en modellen.

Ondiepe haarden van Kalfire Fairo ECO-Line

Deze ondiepe inbouwhaarden hebben een breedte van 60, 100 cm, 120 cm of zelfs 160 cm. Van hoogte ligt het tussen de 37 tot 65cm.
Eén van de belangrijkste kenmerken van de Fairo ECO-line is het ontbreken van kaders om het glas.


Hierdoor heeft u maximaal zicht op het vuur. Deze ondiepe haard van Kalfire is verkijgbaar als fronthaard, hoekhaard en 3 zijde haard. Deze 2 laatste geven nog meer zicht op de vlammen.

Ondiepe haarden van Global Fires

Global Fires heeft een uitgebreid gamma van ondiepe haarden en biedt de mogelijkheid om de haard helemaal naar eigen idee aan te passen met een schouw, kast of front. Eén ding hebben alle haarden gemeen, ze zijn compact en nemen dus weinig ruimte in beslag.


De Global Fires haarden zijn zeer eenvoudig te plaatsen, in je woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig. Sommige modellen kun je direct laten aansluiten op een bestaande schoorsteen. Maar er zijn ook modellen met een gesloten verbranding die via de buitenmuur of het dak uitmonden. De combinatie bepaal je zelf, je ontwerpt eigenlijk je eigen haard door te kiezen voor een schouw, kast of front.
Het ondiepe en doordachte ontwerp vormt de basis voor iedere Global Fires haard.