22 oktober 2021

Saey pelletkachels

De nieuwe Saey pelletkachel krijgt een mooi plaatsje in de markt.

Begin 2021 kondigden wij met enige fierheid de eerste SAEY pelletkachels aan u voor, het Qubic-gamma. De verkoop van deze eenvoudige en betrouwbare pelletkachels loopt vlot en spreekt een ruim cliënteel aan.
SAEY onderging de laatste jaren een “verjonging” qua designs, maar we blijven ook belang hechten aan de vormgeving van onze all-time-classics. Om die reden nemen we nu ook de GHISA, een pelletkachel in een klassieker jasje in ons gamma.

SAEY  CUBIC | 7 OF 9 kW

De Cubic is compact en heeft een strak design. De aansluiting is verwisselbaar met een achter- of bovenaansluiting. De Micronova geeft een bedrijfszekerheid en de gebruiksvriendelijke afstandsbediening zorgt voor een thermostatische regeling. Door het hoge rendement heeft de kachel een zeer zuivere verbranding met een stille werking.

SAEY GHISA | 8 kW

De Ghisa is vervaardigd uit gietijzer en is standaard uitgerust met een bovenaansluiting. Deze kan ook achteraan aangesloten worden met de optionele kit. Hij staat in elk geval prachtig onder een klassieke schouwmantel.

Dit model is bedienbaar via uw smartphone of tablet (standaard WiFi module) of via de inbegrepen thermostatische afstandsbediening.

Afmetingen (H x B x D): 809 x 750 x 641 mm

Meer info en foto’s over Saey pelletkachels vind je hier.