Geerts is open….  je kan nog steeds rekenen op Geerts.

Met onderstaande tips en producten bekijken we het voor één keer van de positieve kant. Wat kunnen we doen en hoe komen we deze winter toch gezellig door?

Shop veilig en snel op de online shop.

Je pakketje wordt gratis bezorgd aan huis vanaf € 85. Wenst u liever af te halen, dit is mogelijk tijdens de openingsuren.


Tip 1: Verleng je avonden met een sfeervolle terrasverwarmer

Zit je nog graag wat langer buiten, start dan nu alvast met het verlengen van je zomeravonden en kies voor een buitenhaard van Geerts. De dagen worden korter en de nachten langer, een terrasverwarmer komt nu goed van pas!

[button url=”https://www.geertshs.be/producten/buitenhaarden” target=”_self” color=”alert” corners=”round” size=”large”]Bekijk hier alle buitenhaarden[/button]


Tip 2: Maak het lekker gezellig binnen en buiten, en doe een winter barbecue.

Je wil niet in de kou staan. Plaats daarom zeker terrasverwarmers en vuurschalen. Deze beschermen je tegen de winterkoude en zorgen voor extra sfeer. Hoe kouder het is, hoe langer het duurt om de barbecue op te warmen. Voorspellen ze regen, sneeuw of veel wind? Voorzie dan een back-upplan!

Buiten barbecueën en binnen eten. 

Zet uw barbecue uit de wind, want als deze in de wind staat koelt het vuur sneller af. Voorzie dus zeker voldoende Kolen. Kiest u voor een barbecue met een deksel of een keramische kamado dan hebt u hier geen last van. Het temperatuurverschil tussen de barbecue en de buitentemperatuur wordt zo beperkt. Gebruik seizoensgroenten en aangepast vlees, kijk zeker eens tussen de handige barbecue accessoires. Je maakt het u zelf er heel gemakkelijk mee. Met de handige accessoires kan je uw kids ook mee laten genieten, ze vinden het ook leuk om hun eigen vleesje op het vuur te leggen. Een biertje of een wijntje smaakt altijd, maar bij een echte winter barbecue horen ook lekkere, winterse drankjes. Maak voor of na het eten een (lange) winterwandeling en verras met een lekker warm winterdrankje bereidt op de barbecue.


Tip 3: Een haard in huis kan je helpen om te ontspannen en rust te vinden. Bingewatchen!

Elektrische sfeerhaarden nemen razendsnel in populariteit toe. Het kan overal geplaatst worden. Zonder rookkanaal, zonder schoorsteen en zonder gasaansluiting heb je eindeloze mogelijkheden.
Alles draait om vrijheid van het ontwerp. Er dient geen rekening te houden met milieu beperkingen. Een wereld van mogelijkheden openen. Het vuurbeeld van de elektrische haard is bijna niet meer te onderscheiden van het ‘echte’ vuur. En dat niet alleen, samen met een passende schouw of mantel haalt u direct een prachtige eyecatcher in huis.

Bingen maar

Je schuldig voelen omdat je een halve dag in pyjama een serie ligt te bingewatchen? Nooit. Maar nu zeker niet met die lekker sfeerhaard aan…


Tip 4: Niet voldoende hout in huis, houtbriketten zijn gemakkelijk en branden lang

Houtbriketten van Ecopower zijn een comfortabel en milieuvriendelijk alternatief of een slimme aanvulling.
Ecopowerbriketten bestaan uit geperst hout uit duurzame oogst. Ze hebben een diameter van 95 mm, zijn ongeveer 24 cm lang en wegen 2 kg. Ze zijn compact en goed stapelbaar. Zo kunt u ze ook binnen in huis opslaan zonder last van stof of stukjes schors en hout.

U kan een pallet aankopen en zelf bepalen hoeveel pakketten u komt afhalen tot zo lang het bestelde pallet op is.


Tip 5: Maak winter pizza’s met de kids

Pizza’s zijn veruit één van de populairste gerechten om in huis te bereiden. Zowel bij volwassenen, als de kinderen. Laat de kinderen helpen met de zelfgemaakte pizza’s, het is een handige manier om ze groenten te laten eten. Pizza’s kunnen in allerlei varianten gemaakt worden, pizzabroodjes, pitapizza’s, bladerdeegpizza’s, wrap-pizza’s, turks brood pizza’s, bloemkoolpizza’s, margheritapizza’s en natuurlijk Outdoor pizza’s bakken. Dat doe je met de meest handige pizza bakkers. Alfa Forni, Big green egg of pizzaoilo.


[button url=”www.geertshs.be/shop” target=”_self” color=”alert” corners=”round” size=”large”]Geerts online shopping doet u hier!>>>[/button]


 

En nog véél meer inspiratie.
Allemaal bij Geerts!


Gas Outdoor


Vuurschalen & plancha


Houtmanden


Electrische haarden


De hipste BBQ accessoires