16 september 2016

Kal-fire NSG, ECO Prestige, Hybride functie: nieuw bij Geerts

Beleving is dé reden om te kiezen voor een haard. Natuurlijk haardvuur is de rustgevende sfeermaker bij uitstek. Kalfire gashaarden staan internationaal bekend om hun realistisch vlammenspel.

Print

Ongekend realistisch vuurbeeld met prestigebrander

Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander waarmee diverse modellen gesloten gashaarden van Kalfire zijn uitgerust, zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld.

Natural Spark Generator (NSG) maakt levensechte vonken

Kalfire zet opnieuw de toon in de markt voor gesloten gashaarden. Ditmaal met de in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde, Natural Spark Generator (NSG) technologie. Met deze noviteit, die als optie beschikbaar is voor alle haarden met een prestigebrander, worden in de haard vonken gecreerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op.

Hybride functie: ledverlichting bootst natuurlijk gloedbed na

Alle gesloten gashaarden van Kalfire die met een prestigebrander zijn uitgerust, zijn optioneel verkrijgbaar met een zogenaamde hybride functie. In dat geval is de stookbodem van de haard voorzien van ledverlichting. Deze verlichting heeft drie verschillende programma’s die u naar eigen smaak kunt instellen. Doordat de lichtintensiteit steeds verandert, ontstaat een bijzonder sfeerrijke imitatie van het gloedbed van een echt haardvuur.

Prestige1

Ledverlichting onder de brander

Kiest u voor een Fairo ECO-prestige met hybride functie, dan wordt nog een extra dimensie aan het vuurbeeld toegevoegd; een bijzonder realistisch gloedbed aangestuurd door ledverlichting onder de brander.

Maar laten we vooral niet vergeten dat de Fairo ECO-prestige behoudens dit bijzondere vuurbeeld alle bijzondere eigenschappen en technieken van de Fairo ECO-line herbergt. Denk hierbij aan de gebruiksvriendelijke iMatch afstandsbediening, de ECO-stand met 40% minder gasverbruik, het strakke design en zo verder.

Leverbaar in standaard én hybride uitvoering

De Fairo ECO-prestige is leverbaar in standaard én hybride uitvoering, met drie verschillende achterwanden (vlak, keramisch glas en design) en in front-, hoek- en 3-zijdig model.

Meer info over Kal-fire inbouwhaarden op gas