Kalfire inbouwhaarden op gas

Print

De inbouwhaarden op gas Fairo ECO-line van Kal-fire zijn voor eindeloos plezier gebouwd. Dankzij de beste materialen en beproefde techniek kunt u er op rekenen dat u niet alleen morgen, maar ook in de toekomst geniet van een unieke haard. Deze haarden voldoen nu al aan de internationale keuringseisen die over vijf jaar gaan gelden.

Nieuw NSG: Natural Spark Generator, eco prestige en hybride functie

Levensechte vonken met de Natural Spark Generator

Deze technologie zorgt ervoor dat er in de gashaard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

Haarden van Kalfire zetten de trend

40 % minder gasverbruik met de eco-stand

Met deze noviteiten, die als optie beschikbaar is voor alle haarden met een prestigebrander, worden in de haard vonken gecreëerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op.

Hybride functie: ledverlichting bootst natuurlijk gloedbed na

Alle gesloten gashaarden van Kalfire die met een prestigebrander zijn uitgerust, zijn optioneel verkrijgbaar met een zogenaamde hybride functie. In dat geval is de stookbodem van de haard voorzien van ledverlichting. Deze verlichting heeft drie verschillende programma’s die u naar eigen smaak kunt instellen. Doordat de lichtintensiteit steeds verandert, ontstaat een bijzonder sfeerrijke imitatie van het gloedbed van een echt haardvuur.

 

lees het nieuwsbericht over deze nieuwe gashaard.

Enkele eigenschappen:

  • ECO-stand: 40% minder gasverbruik
  • Hoog rendement
  • I-match afstandsbediening iMatch afstandsbediening
  • 3D-brander
  • Clear view: optimaal zich op vuur
  • Passiefhuissluiting
  • Solide techniek
  • Kal-glow, gloeieffect

KAL-GLOW_-_FAIRO_ECO-LINE_1280x853px_E (800x533)

Foto’s van Kal-Fire inbouwhaarden op gas

ECO Prestige

Video’s

 

Website: www.kal-fire.com/nl

Nieuwsberichten over Kalfire gashaarden