23 september 2013

Nieuwe modellen, afwerking en kleuren van Tulikivi

Aalto 4 wit

tulikivi-Aalto-4-wit

Tulikivi blijft spelen met het nieuwe “Tulikivi Figure” materiaal, dat het begin dit jaar lanceerde. Het is een nieuw, gepatenteerd Tulikivi materiaal voor de buitenafwerking van kachels, dat bestaat uit speksteen en vuurvast materiaal. Ditmaal werd de Aalto 4 ontworpen, waarbij “Aalto” Fins is voor “golf” en verwijst naar de golvende afwerking van het Tulikivi Figure materiaal.

Kide 4 donkergrijs

tulikivi-Kide-4-donkergrijs

Tulikivi Figure laat ook nieuwe oppervlaktestructuren toe, zoals deze op kristallen geïnspireerde “Kide” afwerking. Het bezorgt deze massieve speksteenkachel een uniek uiterlijk, dat met verlichting kan worden geaccentueerd. Men kan het oppervlaktepatroon veranderen door de richting en sterkte van de verlichting te wijzigen. Hoe schuiner de lichtinval, hoe sterker het kristalpatroon naar voor komt.

Kaira 2

tulikivi-Kaira-2

Tulikivi breidt ook haar gamma niet-massieve speksteenkachels uit met een nieuwe reeks ronde “Kaira” modellen. Het standaard gewicht van 460 kg kan uitgebreid worden tot maximaal 625 kg, voor een langer nastraaleffect. Ze zijn uitgerust met een zelfregelende luchtaanvoer en hebben een vermogen van 4,5 kW.

Tulikivi Color

Tulikivi-Color-wijzigen

Tulikivi Color is een nieuwe optie voor zowel oude als nieuwe Tulikivi speksteenkachels! Wie zijn bestaande Tulikivi wil vernieuwen, kan dat met deze unieke coating in wit of donkergrijs.

Ben je eigenaar van een Tulikivi speksteenkachel en wil je graag een echte makeover voor je kachel?

big green egg