Altech pelletkachels

Bij Altech pelletkachels staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Op alle mogelijke manieren proberen ze de verbrandingsefficiëntie van hun haarden te verbeteren, de uitstoot tot een minimum te beperken en de opgewekte warmte zo efficiënt mogelijk te benutten.

De keuze voor het speksteen speelt daarin de meest belangrijke rol. Ook kan er een katalysator toegepast worden waardoor de uitstoot wordt gereduceerd, de geur en de rook van de verbranding wordt geneutraliseerd en het rendement nog verder wordt verhoogd.

Made in The Netherlands!

Realisaties van Altech pelletkachels zien?

Of download onze brochures

Foto’s van Altech pelletkachels

Enkele eigenschappen van Altech pelletkachels in de kijker

Speksteen is top!

De Altech pellet speksteenkachels bestaan tot wel 80% uit speksteen. Speksteen is een natuurlijk mineraal dat met weinig energie en inspanning gewonnen kan worden.

Duuzaam met energie

Speksteen slaagt de warmte op als een accu. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur stralen onze speksteenkachels nog comfortabele infraroodwarmte uit.

Handgemaakt

Een Altech pelletkachel
is het resultaat van ambachtelijk
vakmanschap in de fabriek in
Hoevelaken te Nederland.

Gezonde stralingswarmte

De stralingswarmte is zeer constant en geeft minder stofverplaatsing en minder droge atmosfeer in uw woning. Hierdoor wordt het leefklimaat in huis gezonder en een lagere luchttemperatuur voelt fijn en minder benauwd aan. Het ademt prettig!

Prachtig vlammenspel

De pellet brander heeft een primaire en secundaire beluchting. Door behulp van deze beluchting worden de gassen die uit de pellets komen boven in de bak verbrand, hierdoor ontstaat een prachtig vlammenspel.

Warmte naar wens

Met dank aan de grote verbrandingskamer, kan de Ecosy Pellet uitgerust worden met maar liefst drie verschillende branders. Gaat u voor zuinig stoken, of wilt u meer warmte in uw woonkamer?

Breng een bezoek aan onze toonzaal