30 januari 2015

Exclusieve nieuwigheden, trends haarden en kachels 2015

Bij GeertsHS te Olen vindt ieder zijn keuze. Wij volgen de laatste trends mee op en zorgen voor een exclusief aanbod van haarden en kachels. Hieronder vindt u een greep uit ons gamma.

Kalfire fairo eco prestige, trendsetter op gebied van gashaarden

Kalfire inbouw gashaarden pakt uit met een groot gamma van gesloten gashaarden met hoge ruit, om het echte open haard gevoel te evenaren.

De gepatenteerde brander bestaat uit een vuurbed van gloed en gestapelde houtstammen waar de vlammen uitkomen. Dit geeft een mooi hoog vuur. Er wordt gewerkt met echte keramische assen om het open haard gevoel nog dichter te benaderen. We mogen zeggen, het beeld van een echte houthaard verwerkt in een gesloten gashaard. U kan kiezen voor een vlakke haard, hoekhaard, driezijdige haard, ingebouwd laag bij de grond of op een tablet, aan u de keuze. De haarden van Kalfire bieden nog veel meer; doorlopende achterwand, natuursteen tot aan het glas, duurzaamheids meetpunten, easy door systeem klik-klak,…

Tulikivi speksteenkachel: nieuwe kleuren grote troef met Valkia Nammi

Massieve speksteenkachels van Tulikivi met maximale variatie in kleuren en afwerking. Buitenwand uit ceramiek of verven of bepleisteren. U kan genieten van de typische eigenschappen van een massieve speksteenkachel, los van de persoonlijke esthetische voorkeur.

Haard met stijlschouw: collectie Gijsen verouderde kasteelschouwen, kaderschouwen, landelijke concepten

De landelijke stijl van Gijsen stijlschouwen neemt toe en bij een mooi landelijk interieur past een haard of kachel met een stijlschouw. U kan kiezen voor landelijke modellen, kasteelschouwen, kaderschouwen, maatwerk schouwen. Heeft u een schouw gezien welke u mooi vindt, dan kan deze op maat gemaakt worden door ons. De stijlschouw wordt aangepast aan de door u gekozen haard of kachel.

Chesney’s een klassieker met de nieuwste technologie en minimale emissies.

De houtkachels van Chesney’s zijn traditioneel, retro en hebben een moderne stijl die uniek is in de kachelbranche. Zowel voor vaste brandstof hout als kolen. Door hun ontwikkelde airflow kan u de zuurstof zo regelen dat uw hout traag verbrand.