Faber elektrische inbouwhaarden

e-MatriX:
Verbluffend vuur… uit water

Steeds meer moderne woningen hebben nog maar weinig extra warmte nodig. Een houthaard is vaak geen optie, of ongewenst. Gasloos bouwen is een actueel thema. En we wonen steeds vaker in stedelijke gebieden, waar afvoer van rookgas niet altijd mogelijk is. De unieke eigenschappen van de Faber e-MatriX maken het tóch mogelijk om je huis te verrijken met een royale haard!

Realisaties van elektrische haarden zien?

Of download onze brochures

faber elektrische inbouwhaarden logo

De vuurbeleving is namelijk te danken aan een samenspel van opwervelende koudwaternevel en speciale LED-verlichting. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Steeds anders, boeiend, overtuigend … Precies
wat je verwacht bij een écht haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen!


Inspirerend en ‘toekomstbestendig’

Een gasaansluiting is niet nodig, net zo min als een rookgasafvoer of warmtewerende isolatie. De uitstoot is dus nihil. Voorschriften voor inbouw en gebruik van een gas- of houthaard zijn niet van toepassing. Dit maakt de inbouw in vergelijking met gas-of houthaarden eenvoudiger en maakt ruimte voor grensverleggend design. Want inbouw is vrijwel overal mogelijk! Het energieverbruik? Minimaal!

Zonder de (optionele) warmte-functie is het energieverbruik van de e-MatriX vergelijkbaar met normale kamerverlichting. De (kraan-) waterconsumptie blijft bij gebruik beperkt tot maximaal enkele liters per etmaal.
Een aangenaam en gezond klimaat. De waternevel die wordt geproduceerd draagt bij aan een gezonde
luchtvochtigheid van je huis. En doordat het glasvenster niet warm is, is de e-MatriX bovendien altijd veilig bij aanraking. De e-MatriX kan worden uitgevoerd met een kleine, fluisterstille verwarmingseenheid, voor een
aangename warme gloed.

Enkele eigenschappen

  • De haard voor overal
  • Geen rookkanaal nodig
  • Waternevel  voor rookeffect
  • Led-verlichting
  • Knisperend houtvuur
  • Met of zonder verwarming
  1. Faber e-matrix met hout logset

2. Faber e-matrix met Big logset

Website van Faber: www.faber.nl

Nieuwsberichten over elektrische haarden