Kalfire elektrische inbouwhaarden

De E-one staat voor vrijheid. Hij staat letterlijk vrij, zonder rookkanalen of gasaansluitingen en zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met milieurestricties. Daarmee opent zich een wereld aan mogelijkheden. Niet alleen in het ontwerpproces, maar ook in de beleving van het vuur. Door het minimalistische design van de E-one is een naadloze overgang tussen ombouw en haard mogelijk. Er kan gewerkt worden met een breed pallet aan materialen om zo een droomdesign te creëren.

Realisaties van elektrische haarden zien?

Of download onze brochures

Individualiteit & design

Daarnaast wordt een vrijstaand ontwerp van de E-one mogelijk gemaakt door de exclusieve designmantel van Kalfire en biedt de E-one de keuze tussen twee stijlvolle bodeminterieurs. Een vlakke bodem voor een strakke afwerking van het interieur, of een designbodem met een fijn lijnenspel en naadloze overgangen.

Instellen van vlam en licht

Door de innovatieve technieken van de E-one kan het vuur worden gepersonaliseerd. Bepaal zelf de dynamiek van de haard door bijvoorbeeld het instellen van de perfecte vlam, het gloedbed, omgevingslicht en andere elementen. De E-one is volledig customizable.

Veiligheid & gebruiksgemak

Vuur dat voor iedereen toegankelijk is, is veilig vuur. De E-one geeft geen directe hitte af, waardoor de haard veilig is voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Iedereen kan rondom de haard verzamelen en zo de verbinding
van vuur ervaren. Alles wat nodig is voor een ongeëvenaarde vuurbeleving, is een stopcontact.
Toegankelijk vuur voor iedereen. Steek de stekker in het stopcontact om de E-one in te schakelen en laat het vuur branden met één simpele druk op de knop. Dit noemen wij E-Ready! De E-one is daarnaast onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan daar worden geplaatst waar hij het best
tot zijn recht komt. Op elke plek, in elk interieur.

Endless possibilities

Interieurarchitect Boudewijn Slings aan het woord
“Omdat er vaak geen gas meer in woningen komt, rookkanalen een belemmering zijn, huizen goed geïsoleerd zijn en de warmte niet nodig is, moet je keuzes maken die je misschien niet wilt maken. Dan laat je de haard toch zitten. Of houdt hem, maar niet op de plek waar ik hem eigenlijk zou willen. Ik was noodgedwongen op zoek gegaan naar een iterieurelement zonder vuur.  Toen kwam ik in aanraking met dit product. De oplossing die ik nodig had.
Met de ontdekking van de E-one kun je die plek voor het vuur nu samen maken. Overal. Je kunt creatiever gaan denken omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Het maakt het ontwerpproces leuker en makkelijker. Daardoor krijg je veel meer vrijheid om vuur in een woning te plaatsen. Daar zit geen grens aan. De E-one geeft zo veel mogelijkheden en zo mooi vuur, dat wil je gewoon toepassen.”

Zero emission

In een duurzamere wereld is nul emissie het doel. De E-one is duurzaam en milieuvriendelijk dankzij nul emissie bij gebruik. Het energieverbruik van de E-one is laag: bij circa 110Watt* is de haard bijzonder efficiënt in gebruik. Dat is vriendelijk voor huishoudens en voor het milieu, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van vuur.
Deze duurzame lijn zetten we door tot in de details. Zo is onder andere de verpakking van de E-one duurzaam geproduceerd en zorgen we voor een efficiënt design en fabricage proces. *Exclusief Atmos Heating element en op basis van Dual HD Flame technologie

Vakmanschap & innovatie

Kalfire ontwerpt met vakmanschap. Zowel het ontwerp als de fabricage van de E-one vindt plaats in Nederland, zodat we de optimale controle over onze producten hebben. Daardoor zijn we zeker van onze kwaliteit. We bieden vijf
jaar garantie of 10.000 branduren bij gemiddeld verbruik.
The Future of Fire
We kijken vooruit, ontwerpen onze haarden met een blik op de toekomst en met het gebruik van de nieuwste technieken. Want duurzaam betekent ook: houdbaar. De E-one is daarom in de toekomst te optimaliseren met updates.
Updates zoals de Kalfire ‘Connected App’, waarmee de bediening van de E-one nog eenvoudiger en intuïtiever wordt. Daarnaast opent het mogelijkheden voor nieuwe features van de E-one. Zoals ‘Moods’ waarmee de sfeer van de haard
zo ingesteld kan worden dat hij past bij specifieke momenten van de dag. Met de ingebouwde WIFI zijn ook verschillende functionaliteiten mogelijk, zoals live updates, het downloaden van content en ontvangen van de nieuwste ontwikkelingen. Door verbinding met domotica systemen is gebruik met onder andere Google Home en Amazon Alexa in de toekomst ook mogelijk.

Meer info: ontdek digitale interactieve brochure van Kalfire elektrische haarden

 • Kalfire E-one 100 F

  Lees meer
 • Kalfire E-one 130 F

  Lees meer
 • Kalfire E-one 130 C

  Lees meer
 • Kalfire E-one 130 S

  Lees meer