Faber inbouwhaarden op gas

faber-inbouwhaarden-logo

Faber inbouwhaarden op gas neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande haarden in Europa een zeer prominente positie in. Bekend geworden dankzij diverse innovaties door de jaren heen zoals het gesloten verbrandingssysteem en de Step Burner®, bieden zij krachtige oplossingen op gas. Ze hebben een viertal speciaal gepatenteerde gasbranders ontwikkeld, welke stuk voor stuk een uniek vlammenspel bieden. Faber haarden worden al 175 jaar ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Enkele eigenschappen van Faber gashaarden

  • Gashaarden in vele soorten en uitvoeringen
  • Afstandsbediening voor optimaal comfort, met geïntegreerde thermostaat
  • Gesloten verbrandingssysteem

Foto’s van Faber Matrix gashaarden

Kenmerken van Faber gashaarden in de kijker

Gepatenteerde brander
De brander bepaalt, samen met de decoratie, zoals een houtset, het ’karakter’ van het vuur waar je naar kijkt. Faber heeft unieke branders om de vlam te krijgen die jij wil.

Dubbele vuurlijn
De vlammen van de Double Line Burner branden over de hele breedte van de haard. Je kunt de haard naar wens alleen voorin laten branden (enkele rij), of ook achterin (dubbele rij), voor een extra vol vuurbeeld en extra warmte.

Instelbare vlammen & mooie decoratie
De haard start binnen enkele seconden op en de hoogte van de vlammen is nauwkeurig regelbaar. Als decoratie is er keuze uit liggende houtblokken op een realistisch asbed, stijlvolle grijze splitsteen of witte Carrara kiezel.

Afstandsbediening en/of App
De hoofdfuncties bij Faber bedien je eenvoudig via de standaard meegeleverde afstandsbediening. Extra functies zijn beschikbaar met de Faber ITC-app.

Gloeibedverlichting
Het effect van nagloeiend vuur en gloeiende kolen maakt de Faber gashaard helemaal tot z’n recht komen. De module Symbio stuurt zacht pulserend, warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskoolbed, dat hierdoor warmrood opgloeit.

Geen aardgasaansluiting nodig (in principe)
Alle Faber gashaarden zijn direct geschikt voor gebruik op propaangas of (bio-)propaangas. Het gas wordt dan niet via de gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid

Realistischer houtvuurbeleving
dankzij Fabers gepatenteerde gasbranders

Log Burner 2.0
De brandende keramische houtstammen van Log Burner® 2.0 geven een nóg realistischer houtvuurbeleving. De haard heeft maar liefst vijf branders die in- en uitschakelbaar zijn.

Step Burner
De Step Burner® geeft een sfeervol haardvuur dat bovendien op een unieke manier regelbaar is. Het gasverbruik kan daarbij tot 70% worden gereduceerd.

Flat Burner
Een haardvullende brander met een overtuigend driedimensionaal lambeeld. Geschikt voor uiteenlopende decoratiematerialen zoals houtsets, kiezel of grijze splitsteen.

Log Burner
De Log Burner, waarbij het vuur uit de houtstammen lijkt te komen, is speciaal door Faber ontwikkeld voor een hoogwaardige houtvuurbeleving.

Emberbed Burner
Een hoogwaardige RVS brander, onzichtbaar ondergebracht in een decoratief asbed.

Symbio-lichtmodule
De Symbio-lichtmodule combineert optimale sfeer met
een laag energiegebruik. Als u een haard met name om de gezelligheid waardeert.

Faber e-Matrix:
Elektrische gashaarden met realistisch vuur.

Als het om elektrische haard gaat zijn veelal de vooroordelen: het vlammenspel is net zo mooi. Toch wel bij de e-Matrix. De foto naast deze tekst is een e-Matrix.
Dat had je niet verwacht.

Website: www.faber.nl