Kalfire inbouwhaarden op gas

Print

De inbouwhaarden op gas Fairo ECO-line, GI of Eco-prestige van Kal-fire zijn voor eindeloos plezier gebouwd. Dankzij de beste materialen en beproefde techniek kunt u er op rekenen dat u niet alleen morgen, maar ook in de toekomst geniet van een unieke haard. Deze haarden hebben hebben een bijzonder design en voldoen aan de alle internationale keuringseisen.

Enkele eigenschappen van Kalfire gashaarden in de kijker

Levensechte vonken
De Natural Spark Generator is een optie op de prestigebranders en zorgt ervoor dat er
levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden.
Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

Natuurlijk gloedbed verlichting
Ledverlichting op de stookbodem van de haard zorgt voor extra beleving.
Doordat de lichtintensiteit steeds verandert, ontstaat een sfeerrijke imitatie van het gloedbed van een echt houtvuur. Ook bruikbaar in de zomer als sfeervolle bijverlichting.

Vrij zicht op uw vuur
De gashaarden van Kalfire hebben geen zichtbare lijst rond het glas. Dit zorgt voor een strakker design en meer zicht op het vuur. Als je kiest voor ontspiegeld glas dan lijkt je gesloten gashaard net een open haard. Het glas is amper zichtbaar!

iMatch afstandsbediening
De iMatch afstandsbediening wordt standaard meegeleverd.
Met één druk op de knop zet u de haard aan of uit en regelt u de hoogte van de vlammen. Je kan daarbij kiezen uit 8 standen of voor de ECO-stand.

iMatch-app voor Apple en Android
Stuur je Kalfire gashaard aan vanaf je smartphone of tablet. Is je woning voorzien van een domoticasysteem, dan kan je de bediening van de haard volledig integreren in dit systeem.

Easy Door System
In vier eenvoudige stappen kan je de deur verwijderen, zonder extra gereedschap nodig.
Het reinigen van het glas van je haard is nog nooit zo eenvoudig geweest.

NIEUW

Kalfire Gi

Een werkelijk unieke en authentieke vuurervaring, geïnspireerd door de natuur.

Kalfire Gi zet een nieuwe standaard in gashaarden. Dankzij de door Kalfire ontwikkelde Gi-technologie kan worden genoten van het mooiste vuur met het laagste gasverbruik.

Klaar voor de toekomst
De Kalfire Gi is bovendien H2-ready (klaar voor een toekomst met waterstof waterstof) en geschikt voor aardgas & (bio) propaangas. Daarmee is deze gashaard bij uitstek geschikt voor toepassing in high-end, future proof projecten.

Intelligente vuurbeleving
De gebruiker maakt zijn wensen kenbaar, de haard doet de rest. De hele avond genieten van een dynamisch vuur, zonder dat het té warm wordt? Eén druk op de comfort+ knop is voldoende. Minder gasverbruik? Gebruik de comfort functie. Zelf je ideale vlambeeld samenstellen? Dan biedt de Mood functie uitkomst. Voor welke functie ook wordt gekozen, de Kalfire Gi berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlambeeld en staat zo onder alle omstandigheden garant voor optimale vuurbeleving.

Modern & Interactief
Of er nu wordt gekozen voor bediening via de moderne uitgebreide app of de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, communiceren met de haard was nog nooit zo gemakkelijk. De gepatenteerde KalSense in de haard laat zien wat er gebeurt. Daarnaast is de haard voorbereid op communicatie met verschillende Domotica systemen.

Meer info: kalfire.com/gi/

NIEUW

Gesloten gashaarden Kalfire G en GP

Innovatieve sfeerhaarden met ultra-realistisch vlambeeld.

Het model Kalfire GP is een prijsbeest. Het won de internationale designprijs “ICONIC AWARDS: Innovative Interior” dankzij de unieke Natural Spark Generator en de geïntegreerde Ledverlichting!

De Natural Spark Generator creëert kleine vonken die uit de brandende stammen opstijgen en langzaam verbranden. Ook zijn de GP-haarden voorzien van een Hybride functie met ledverlichting die een natuurlijk gloed bed nabootst.

Meer info: ontdek interactieve brochure van Kalfire G en GP

Duurzaam genieten
met 40% minder gasverbruik.

Naast de acht normale gasstanden kunnen onze haarden op deze negende, energiebesparende stand worden gezet.
Deze ECO-stand laat de elektronische gasklep in een zogenaamde sinusvorm afwisselend meer en minder gas door naar de haard. Hierdoor ontstaat een gevarieerd beeld met afwisselend hoge en lage vlammen.
Deze voortdurende afwisseling in vlambeeld is niet alleen mooi om te zien: het zorgt ook voor een aangename verlaging van het gasverbruik tot wel 40% ten opzichte van de hoogste stand.

 

3 verschillende achterwanden

De standaard achterwand bij Kalfire gashaarden zijn uitgevoerd met een minimalistische, vlakke achterwand. Daarnaast biedt Kalfire je tegen een geringe meerprijs ook een keramische glazen achterwand of een design achterwand met een robuust patroon van verticale lijnen.

 • Keramische glazen achterwand
 • Mat zwarte achterwand (front, hoekhaard, 3-zijdige haard)
 • Design achterwand

Kalfire ECO – Prestige

Enkele eigenschappen van Eco-line:
De Kalfire gashaard is uitgerust met een speciale 3D-brander. De branders zijn maar liefst 10 cm breed en zorgen ervoor dat een derde dimensie aan het vuur wordt toegevoegd, hierdoor verkrijgt u een diep vuur. De keramische tegel die in de 3D-brander wordt gebruikt, zorgt voor een zeer stabiele vlamhoogte, een optimale verbranding en een fraai vlammenspel.

 • ECO-stand: 40% minder gasverbruik
 • iMatch afstandsbediening
 • 3D lijnbrander met keien of houtstammen
 • Clear view: optimaal zich op vuur
 • Kal-glow, gloeieffect
 • Verschillende achterwanden mogelijk
 • Passiefhuissluiting

Kalfire ECO – Line

Enkele eigenschappen van Eco-prestige:
De Kalfire gashaard is uitgerust met een geïntegreerde brander tot bovenin de keramische houtstammen die in de haard worden opgestapeld. De vlammen komen rechtstreeks uit de keramische houtstammen, waardoor een “hoog” vlambeeld ontstaat.. In combinatie met de hybride functie en NSG kan het eigenlijk niet realistischer. Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld. 

 • ECO-stand: 40% minder gasverbruik
 • iMatch afstandsbediening
 • Levensechte blokkenbrander
 • Clear view: optimaal zich op vuur
 • Hybride techniek met ledverlichting
 • Natuurlijk sprankelend vuur NSG
 • Verschillende achterwanden mogelijk
 • Passiefhuissluiting

Keuze uit 2 topvuren

Kiest u voor een hoge of voor een brede haard?
Voor beide toepassingen heeft Kalfire een brander ontwikkeld.

Prestigebrander (Kalfire GP-serie)

De gepatenteerde Prestigebrander zorgt voor een ongekend realistisch houtvuurbeeld.
Deze branders zijn geïntegreerd in de keramische houtstammen die in piramidevorm in de
haard opgestapeld zijn. Hierdoor ontstaat er een hoog en volumineus vlambeeld.

3D-brander (Kalfire G-serie)

De 3D-brander is eerder langgerekt horizontaal vuur en past uitstekend in een moderne interieur. Hiermee zijn afmetingen tot 170 cm mogelijk. Verschillende afwerkingen mogelijk:
keramische houtstammenset, witte stenen, beige stenen, grijze stenen of kryptonite.

5 verschillende haarden types

Fronthaard

Hoekhaard

Driezijdige haard

Tunnelhaard

Roomdivider

Levensechte vonken met de Natural Spark Generator

 Video’s

Website: www.kal-fire.com/nl

Nieuwsberichten over Kalfire gashaarden