Kalfire inbouwhaarden op hout

Vuur in zijn puurste vorm

Het zit in de aard van de mens om vuur te maken en zich daaromheen te verzamelen. Al sinds het begin der tijden maken we vuur, en zitten daar graag zo dicht mogelijk bij. Het is iets wat ons verbindt. Het is verankerd in ons DNA.

Enkele eigenschappen van Kalfire heat pure:

  • Strak design
  • Maximaal zicht op het vuur zonder kader en storende elementen
  • Vloeiende overgang tussen haard en ombouw
  • Regelbaar vlammenspel met ingebouwde thermostaat
  • Clean Window system, altijd een schone ruit
  • Ruimtelucht onafhankelijk systeem
  • DIN+ en optimale emissie
  • Praktische liftdeur

Realisaties van Kalfire inbouwhaarden op hout zien?

Of download onze brochures

De gesloten inbouwhaarden Heat Pure van Kal-fire zijn voor eindeloos plezier gebouwd. Dankzij de beste materialen en beproefde techniek kunt u er op rekenen dat u niet alleen morgen, maar ook in de toekomst geniet van een unieke haard. De Kal-fire haarden op hout behoren bovendien tot de milieuvriendelijkste houthaarden ter wereld.

Foto’s van Kalfire inbouwhaarden op hout

Keuze uit 3 achterwanden

Overal optimaal genieten met de roomdivider W53/50R

Deze duurzame en driezijdige roomdivider houthaard heeft een vooruitstrevend en geavanceerd design en zorgt voor een warme sfeer in huis. Het haardvuur is van alle kanten perfect zichtbaar door middel van het driezijdig gebogen stuk
keramisch glas. De Kalfire W53/50R is tevens de enige roomdivider houthaard ter wereld die gebruik maakt van deze techniek. Zo kunt u overal en vanuit elke hoek maximaal genieten van een behaaglijk vlammenspel.

NIEUW

Kalfire W

Schone verbranding en optimaal gebruiksgemak.

Verantwoord kiezen voor een houthaard
De gesloten houthaarden van Kalfire behoren tot de milieuvriendelijkste houthaarden ter wereld. De perfecte afdichting en ingenieuze technieken die in het toestel zijn verwerkt, zorgen namelijk voor een optimale verbranding. Dat staat garant voor een hoog rendement en een minimale uitstoot van koolstofmonoxide (CO) en stof. Met een Kalfire W heeft u dus minder hout nodig én belast u het milieu minder.

De Kalfire houthaarden zijn allemaal voorzien van een liftdeur. Daardoor kunt u heel eenvoudig hout bijleggen of de haard gedeeltelijk open zetten om te genieten van een knapperend vuur.

Beschikbaar in frontmodel, hoekmodel en 3-zijdig model

Meer info: ontdek interactieve brochure

Website: www.kal-fire.com